Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/05)

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/05)

Με την κούπα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο θέλει να γυρίσει ο Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Παναθηναϊκός και Άρης διψούν για την κατάκτηση του Κυπέλλου! Οι δύο ομάδες, το Σάββατο (20:30), θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο έπαθλο στο Πανθεσσαλικό σ’ ένα παιχνίδι που θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Στον Παναθηναϊκό με δεδομένο ότι τερμάτισαν στην 4η της βαθμολογία στη Super League η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι «μονόδρομος», αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα θα χάσει κι έναν βασικό στόχο.

Να γυρίσει το κουμπί

Οι «πράσινοι» στον τελικό διεκδικούν το 20ο Κύπελλο της ιστορίας τους και με βάση το κίνητρο ο Μπακασέτας χαρακτήρισε το παιχνίδια με τον Άρη «ματς της χρονιάς».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης, έχει λευκό απουσιολόγιο. Ο Φώτης Ιωαννίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και πλέον συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός αντί του Γερεμέγεφ.

Στις υπόλοιπες θέσεις  το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» δεν θα πάει σε πειραματισμούς. Στην άμυνα μπροστά από τον Λοντίγκιν οι Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο και Χουάνκαρ έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν. Στο κέντρο οι θέσεις των Τσέριν, Μπακασέτα είναι κλειδωμένες, ενώ σε περίπτωση που παίξει ο Σένκεφελντ τότε ο Αράο θα παίξει στη μεσαία γραμμή και ο Ρούμπεν Πέρεθ θα μείνει στον πάγκο. Στις δύο πλευρές της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μπερνάρ, Μαντσίνι.

Ο Άρης ζει και αναπνέει για τον τελικό του Κυπέλλου και φιλοδοξεί να κατακτήσει το 2ο Κύπελλο της ιστορίας του, αφού τελευταία φορά που πήρε τίτλο ήταν το 1970.

Ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του φιλοδοξούν να βγάλουν τους φίλους του Άρη στους δρόμους και για το τελικό οι Θεσσαλονικείς είναι πάνοπλοι.

Στην άμυνα οι επιλογές μπροστά από τον Κουέστα θα είναι οι Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια. Στα χαφ οι Ζουλ, Νταρίντα είναι σίγουροι και μια θέση διεκδικούν οι Βερστράτε, Γκαρθία. Στην επίθεση ο Άρης θα στηριχθεί στον Μορόν, ο οποίος στις πλευρές θα πλαισιωθεί από του Σουλεϊμάνοφ, Σαβέιρο.

Ο Μορόν είναι κίνδυνος θάνατος για τις αντίπαλες άμυνες. Ο Ισπανός φορ είναι πρώτος σκόρερ επί ελληνικού εδάφους και ολοκλήρωσε το φετινό Πρωτάθλημα με 20 γκολ.

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Σφυρίζει η Φραπάρ

Στον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο θα γραφτεί ιστορία, αφού το μεγάλο ματς θα σφυρίξει για πρώτη φορά γυναίκα διαιτητής. Πρόκειται την Στεφανί Φραπάρ από τη Γαλλία που είναι η κορυφαία στον κόσμο.

Φέτος Παναθηναϊκός και Άρης έχουν αναμετρηθεί 4 φορές στη Super League και οι ομάδες μετρούν από δύο νίκες. Το 2010 οι δυο ομάδες συναντήθηκαν επίσης στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ  και οι «πράσινοι» πανηγύρισαν τον τίτλο (1-0) με γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο.

Μάντζιος: «Έχουμε απίστευτη ορμή, ευθύνη της ΕΠΟ και του κράτους το άδειο γήπεδο»

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για την δίψα που υπάρχει στο «κίτρινο στρατόπεδο», ενώ εξαπέλυσε επίθεση για τις άδειες κερκίδες.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Υπάρχει φαβορί για αύριο;
«Ένας τελικός είναι τελικός. Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι θέμα ημέρας, κατά πόσο θα έχουμε προετοιμαστεί. Δεν έχουν οι ομάδες να κρύψουν κάτι. Δουλεύαμε σε κάτι διαφορετικό όσον αφορά τον Παναθηναϊκό. Η έλευση του Κόντη άλλαξε τα δεδομένα. Είναι θέμα ημέρας, λιγότερων λαθών. Έχουμε απίστευτη ορμή και πίστη από τον κόσμο μας για να φέρουμε το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη».

Τα play offs ήταν ένα καλό βήμα για εσάς; «Οι δύο ομάδες θέλουν το τρόπαιο. Στα play off δεν είχαμε κίνητρο αλλά σε κάθε ματς θέλαμε την νίκη, ήμασταν δύσκολος αντίπαλος για όλους. Αύριο είναι άλλο ματς εντελώς. Ένα παιχνίδι μια κατηγορία μόνο του»

Πως νιώθετε για τον τελικό ως Έλληνας προπονητής; «Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από κανέναν στους Έλληνες προπονητές. Αυτό μπορεί να αλλάξει, όχι εύκολα. Καλό θα ήταν να είχαμε και τον κόσμο. Δεν ξέρω γιατί, αφού υπάρχει προκήρυξη. Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί να μην έχει οπαδούς και των δύο ομάδων. Αν το γήπεδο είναι ακατάλληλο φταίει και η ομοσπονδία και το κράτος».

Θα θέλατε να προπονήσετε στην Κύπρο; «Ίσως κάποια στιγμή να έρθει»

Είναι σημάδι πως με δικό σας πέναλτι ο Άρης είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο; «Με πήγες πολλά χρόνια πίσω. Δεν ξέρω. Μακάρι να είναι για να πάρουμε το Κύπελλο εμείς».

Ιωαννίδης: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να μην παίζει στην Ευρώπη»

Μαθημένος στην πίεση είναι ο Παναθηναϊκός όπως τόνισε ο Φώτης Ιωαννίδης, ξεκαθαρίζοντας πως άπαντες είναι έτοιμοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός των Πρασίνων στην κοινή συνέντευξη Τύπου για τον τελικό:

Πως κύλησε η προετοιμασία και που θα κριθεί ο τελικός:«Δουλεύουμε εντατικά για το παιχνίδι. Είναι πια ο μόνος στόχος μας. Έχουμε δουλέψει με τον προπονητή σε κάθε κομμάτι και έχουμε έναν στόχο: να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα. Έχουμε αναλύσει κάθε πτυχή του αντιπάλου και είμαστε έτοιμοι να τον διαχειριστούμε».

Για την πίεση που υπάρχει επειδή ο τελικός σημαίνει και έξοδο στην Ευρώπη: «Είμαστε επαγγελματίες. Μάθαμε να ζούμε με την πίεση, κρινόμαστε για αυτό. Όλοι είμαστε έτοιμοι για τον τελικό, όλοι θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε το τρόπαιο και να βγούμε στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να μην παίζει στην Ευρώπη».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε και να τον έχουμε πλάι μας. Κάθε Έλληνας φίλαθλους να βάλει στο μυαλό του πως το άθλημα είναι γιορτή και πρέπει να διασκεδάζουμε. Πιστεύω ότι στα επόμενα χρόνια, θα φέρουμε φιλάθλους και των δύο ομάδων στο γήπεδο».

Για τις αλλαγές που έφερε η έλευση του Κόντη αντί του Τερίμ: «Το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν πάντα καλό. Έχουμε καλή σχέση. Ο κόουτς μας γνώριζε, μας έβλεπε όσο έλειπε, ξέρει τι χρειαζόμαστε. Το δείξαμε και στο ντέρμπι με το πως αγωνιστήκαμε. Έχουμε δουλέψει σκληρά για τον τελικό».

Κόντης: «Δεν υπάρχει φαβορί, ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να σηκώνει τρόπαια»

Περήφανος ως Έλληνας προπονητής στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε έναν τελικό δήλωσε ο Χρήστος Κόντης, τονίζοντας ότι θέλει να γίνουν 20 τα Κύπελλα στην τροπαιοθήκη του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Πρασίνων στην κοινή συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό:

Για το αν υπάρχει φαβορί στον τελικό: «Δεν υπάρχει φαβορί. Όποιος το θέλει πιο πολύ, το παίρνει. Εμείς το θέλουμε πολύ. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο, έχουμε στρατηγική και πλάνο και όποιος το θέλει πιο πολύ θα νικήσει».

Για το πως αισθάνεται που είναι Έλληνας προπονητής στον τελικό: «Νιώθουμε όμορφα σε έναν ελληνικό τελικό, με δύο Έλληνες προπονητές. Νιώθω όμορφα και περήφανα. Μακάρι στο μέλλον να έρθουν περισσότεροι Έλληνες προπονητές και να διεκδικούν τρόπαια. Ελπίζω ότι αύριο θα είναι μία όμορφη μέρα για τον Παναθηναϊκό».

Για το αν νιώθει έτοιμος να πανηγυρίσει έναν τίτλο ως πρώτος προπονητής: «Έχω τέσσερις τίτλους ως προπονητής. Έχω τέσσερις. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε πίστη. Έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Έχουμε έναν σύλλογο που έχει μάθει να σηκώνει τρόπαια, έχει 19 στη διοργάνωση και αύριο θέλουμε να τα κάνουμε 20».

Για το πόσο εύκολο είναι ένας υπηρεσιακός να αλλάξει πράγματα σε μία εβδομάδα: «Το έργο του προπονητή είναι εύκολο όταν έχει πολύ καλούς παίκτες. Όταν έχω παίκτες με την αξία του Φώτη και των άλλων παιδιών, με ταλέντο, με ευφυία, είναι εύκολο να παρέμβω. Γνωρίζω άριστα τους παίκτες, την ομάδα και τον σύλλογο. Προσωπικά μου είναι πολύ εύκολο, γιατί οι ποδοσφαιριστές τα αντιλαμβάνονται αμέσως και τα κάνουν πράξη στο γήπεδο».

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming | Links: 

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News