Γιαννακόπουλος: «Αυτό είναι το τρελό ποσό που έδωσε στον Ναν για την επόμενη 2ετία»

kendrick-nunn-dimitris-giannakopoulos-panathinaikos-bc-2024

Και ενώ όλοι βρισκόμαστε στους ρυθμούς του Final 4 του Βερολίνου, αποκαλύφθηκε το μυθικό συμβόλαιο στο οποίο έβαλε την υπογραφή του ο Αμερικανός σούπερ σκόρερ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα radar.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κινήθηκε αστραπιαία και βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη κάλυψε τα «θέλω» του Κέντρικ Ναν και τον κράτησε στο ΟΑΚΑ με το 2026.

Στη συμφωνία εμπεριέχεται όρος για NBA-out για τα επόμενα δύο καλοκαίρια, με αντίτιμο 824.000 δολάρια για την πρώτη σεζόν και 850.000 για την δεύτερη σεζόν και όποια ομάδα από τον μαγικό κόσμο επιθυμεί να τον αποκτήσει θα χρειαστεί να καταβάλει το εν λόγω ποσό.

Την σεζόν 2024- 25 οι καθαρές αποδοχές του Ναν θα είναι 3.100.000 ευρώ ενώ για την επόμενη σεζόν του στον Παναθηναϊκό, 2025-26, εκτοξεύονται στα 3.400.000 ευρώ!

Το μυθικό deal είναι στο σύνολό του 6.500.000 ευρώ για δύο χρόνια, με τον DPG να τινάζει τη μπάνκα στον αέρα για να διατηρήσει τον σούπερσταρ στις τάξεις του Εξάστερου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News