Κυπελλούχος και... Ευρωπαίος! - Τι ώρα είναι το Παναθηναϊκός-Άρης

Παναθηναϊκός: Κι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το... βιολί του!

Ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός διψά για την κατάκτηση του Κυπέλλου! Το Σάββατο (20:30), θα διεκδικήσει το βαρύτιμο έπαθλο στο Πανθεσσαλικό σ’ ένα παιχνίδι που θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Στο Τριφύλλι με δεδομένο ότι τερμάτισαν στην 4η της βαθμολογία στη Super League η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι «μονόδρομος», αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα θα χάσει κι έναν βασικό στόχο.

Οι «πράσινοι» στον τελικό διεκδικούν το 20ο Κύπελλο της ιστορίας τους και με βάση το κίνητρο ο Μπακασέτας χαρακτήρισε το παιχνίδια με τον Άρη «ματς της χρονιάς».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης, έχει λευκό απουσιολόγιο. Ο Φώτης Ιωαννίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και πλέον συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός αντί του Γερεμέγεφ.

Στις υπόλοιπες θέσεις  το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» δεν θα πάει σε πειραματισμούς. Στην άμυνα μπροστά από τον Λοντίγκιν οι Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο και Χουάνκαρ έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν. Στο κέντρο οι θέσεις των Τσέριν, Μπακασέτα είναι κλειδωμένες, ενώ σε περίπτωση που παίξει ο Σένκεφελντ τότε ο Αράο θα παίξει στη μεσαία γραμμή και ο Ρούμπεν Πέρεθ θα μείνει στον πάγκο. Στις δύο πλευρές της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μπερνάρ, Μαντσίνι.

O αγώνας έχει σέντρα στις 20.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 1HD.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News