Κατσουράνης: «Ψάχνει δικαιολογίες ο Άρης - Θα έπαιρνα Μαρτίνς στον Παναθηναϊκό!» (vid)

Κατσουράνης: «Ψάχνει δικαιολογίες ο Άρης - Θα έπαιρνα Μαρτίνς στον Παναθηναϊκό!» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Δεν είχε ρυθμό το παιχνίδι. Το μόνο συνταρακτικό στο παιχνίδι ήταν οι αποβολές. Δε νομίζω ότι ο Άρης μπορεί να φωνάζει για τη διαιτησία. Δεν είναι η παιδεία και η νοοτροπία μας έτσι.

Όταν δεν μπορούμε να ανοιχτούμε, οφείλουμε να παραδεχτούμε την ανωτερότητα του αντιπάλου. Όταν δεν μπορείς να κάνεις την αυτοκριτική σου παικτικά, διοικητικά, ψάχνεις για δικαιολογίες.

Το παιχνίδι δεν το ευχαριστήθηκε ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Άρης. Δεν έκανε φάση ο Άρης σε 15′, όταν είχε παίκτη παραπάνω, πλην του Ζαμόρα. Ο Ιωαννίδης ήταν ανέτοιμος, ο Παναθηναϊκός είχε υπηρεσιακό προπονητή.

Δεν είδα κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού σε καλή βραδιά, εκτός από τον Τσέριν. Όλοι πρέπει να σέβονται τον Μπερνάρ, πρόσφερε πολλά στον Παναθηναϊκό ιδιαίτερα αυτό το εξάμηνο. Πρέπει να μάθει από τα πάρα πολλά λάθη που έκανε φέτος ο Παναθηναϊκός.

Εγώ θα έπαιρνα τον Πέδρο Μάρτινς στον Παναθηναϊκό. Άμα ακούγεται, νομίζω πως θα ήταν μια καλή λύση. Ξέρει την ομάδα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News