Παναθηναϊκός: Η κίνηση Γιαννακόπουλου προς Αταμάν μετά τη λήξη

Παναθηναϊκός: Η κίνηση Γιαννακόπουλου προς Αταμάν μετά τη λήξη

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: Εκρηκτικές ήταν οι αντιδράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος αμέσως μετά τη λήξη έσπευσε να μοιράζει τα δικά του μπράβο στον Εργκίν Αταμάν.

Οι “πράσινοι” με άμυνα που έσπαγε κόκκαλα και ψύχραιμες επιλογές στην επίθεση, επιστρέφουν σε τελικό Euroleague, καθώς επικράτησαν της Φενέρμπαχτσε με 73-57 και την Κυριακή το βράδυ (21:00), θα διεκδικήσουν το έβδομο τρόπαιο πρωταθλητή Ευρώπης.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός επιστρέψει σε Championship Game της Euroleague μετά από 13 χρόνια, μία επιτυχία ασφαλώς τεράστια και αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο, πως η ελληνική ομάδα διψάει για επιτυχίες.

Εκρηκτικές ήταν οι αντιδράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος αμέσως μετά τη λήξη έσπευσε να μοιράζει τα δικά του μπράβο στον Εργκίν Αταμάν.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Η κίνηση Γιαννακόπουλου προς Αταμάν μετά τη λήξη

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News