Με Ονιεκούρου στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός

Με Ονιεκούρου στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός

Εκτός της 28μελής αποστολής της Νιγηρίας για το Copa Africa έμεινε ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Χένρι Ονιεκούρου, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα δώσει το παρόν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε τρεις εβδομάδες.

Στις υπηρεσίες του Χένρι Ονιεκούρου μπορεί να συνεχίσει να υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς το επόμενο διάστημα, καθώς ο 24χρονος εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» έμεινε εκτός της προεπιλογής της εθνικής Νιγηρίας για το Copa Africa.

Συγκεκριμένα, η 28άδα της Νιγηρίας αποτελείται από τους: Ακπέγι, Ουζόχο, Νομπλ, Οκόγιε, Εκόνγκ, Ομερούο, Μπαλογκάν, Σέχου, Αβαζιέμ, Κόλινς, Έινα, Σανούσι, Ντα, Εντιντί, Ενβουακάλι, Εγιούκε, Ονιέκα και Αρίμπο και από επιθετικούς οι Μούσα, Σιμόν, Ιγκάλο, Αβονίγι, Ιβόμπι, Οσιμέν, Ομάρ, Ιχεανάτσο, Τσουκβουέζε και Ντένις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News