Ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν!

Εκνευρισμένος ο Γιοβάνοβιτς: «Έπαιξε με έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα η ΑΕΚ»

Από τη στιγμή που ο Αργύρης Γιαννίκης σκόραρε με τη σέντρα ήταν φυσιολογικό να ζητήσει προσοχή στην άμυνα αν και εμείς είδαμε τον Μπρινιόλι να …βγάζει πράγμα στις ευκαιρίες των οικοδεσποτών που λογικά θα είχαν καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι αν προηγούνταν 2-0 στο ξεκίνημα.

Σωστό να μένουμε στην κατοχή, ακόμα πιο σωστό να πούμε ότι την χάρισε ο αντίπαλος δίχως να τους πιέσεις.

Mε το να κάνεις παράλληλες και μικρές πάσες προς τα πίσω δουλειά δεν γίνεται. Χρειάζεται προσπάθεια για να μην καταφέρεις να σκοράρεις απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία αμυντικά από την αρχή της σεζόν είναι σαν και σένα, δηλαδή η χαρά του κάθε αντιπάλου κι ας παίζει βασικός ο Βράνιες που υποτίθεται πως είναι το τοπ όνομά της πίσω.

Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν για το ότι η ομάδα ξέμεινε με Βέλεθ-Σάρλια στο κέντρο άμυνας και για το ότι έχει μείνει με μόνο ένα χαφ που τρέχει (και αυτόν ο Ιβάν τον άφησε έξω για 83 λεπτά).

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News