«Η είδηση της εβδομάδας για Παναθηναϊκό - Ανοίγει κουβέντα για θέματα του… καλοκαιριού»

Το... απόλυτο σε «απολογίες» ο Παναθηναϊκός - Στο... σκαμνί για το ματς με ΟΦΗ!

O δημοσιογράφος Βασίλης Μοιρώτσος στέκεται στην επιστροφή του Φεντερίκο Μακέντα, την οποία χαρακτηρίζει ως είδηση της εβδομάδας.

Παράλληλα τονίζει ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανοίξει η κουβέντα και για θέματα του… καλοκαιριού. Όσο νωρίς και να είναι.

Αναλυτικά όσα γράφει στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:

«Η επιστροφή του Φεντερίκο Μακέντα είναι σίγουρα η είδηση της εβδομάδας για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός γυρίζει σε μια χρονική περίοδο που οι Πράσινοι βγάζουν δύο προβλήματα: αυτό της δημιουργίας και αυτό της αποτελεσματικότητας.

Δύο γκολ στα τρία τελευταία τους παιχνίδια και πρώτο ματς στο γήπεδό τους που δεν σκόραραν.

Σίγουρα το να έχει ο Γιοβάνοβιτς και πάλι έναν παίκτη που τις τρεις προηγούμενες χρονιές ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μοιάζει με μια λύση στο πρόβλημα.

Στον Παναθηναϊκό δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανοίξει η κουβέντα και για θέματα του… καλοκαιριού. Όσο νωρίς και να είναι.

Ένα τέτοιο αφορά τον Βιτάλ, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα του συμβολαίου του και επί της ουσίας πέταξε το μπαλάκι στον Παναθηναϊκό.

Μένει να δούμε αν και ο ίδιος θα δείξει το ίδιο πρόσωπο που έδειχνε στην εκκίνηση προκειμένου να πείσει ότι αξίζει τα τέσσερα εκατομμύρια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News