Πεντάστερο ξέσπασμα με θύμα τον Βόλο και τώρα... Ολυμπιακός!

Πεντάστερο ξέσπασμα με θύμα τον Βόλο και τώρα... Ολυμπιακός!

Κάνοντας τα… βασικά και όντας ιδιαίτερα εύστοχος, ο Παναθηναϊκός σκόρπισε τον Βόλο με 5-1 στη Λεωφόρο. Τα γκολ οι Καρλίτος (2), Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ.

Το τριφύλλι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενο τα τραγικά λάθη από την πλευρά του Βόλου έκανε το 2-0!

Στο 3’ ο Καρλίτος πίεσε τον Κλέιμαν, ο οποίος σάστισε με τη μπάλα στα πόδια, του την έκλεψε ο Ισπανός φορ στη μικρή περιοχή και με δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 4’ και πριν προλάβει να συνέλθει ο Βόλος, σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Ρομέρο δεν απομάκρυνε κι ο Ιωαννίδης από κοντά με δεξί σουτ νίκησε τον Κλέιμαν για το 2-0!

Εδωσε λίγο χώρο ο Παναθηναϊκός, ωστόσο… χτύπησε την κατάλληλη στιγμή!

Παναθηναϊκός μαγεία και 3-0 στο 33′. Ο Καρλίτος πήρε τη μπάλα από τον Βιτάλ κι από αριστερά έβγαλε τρομερή μπαλιά με το δεξί με εξωτερικό φάλτσο, για τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με φανταστικό τελείωμα σημείωσε το 3-0 κόντρα στον ανήμπορο να αντιδράσει Βόλο!

Στο 44′ έγινε η μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Ιωαννίδης που δεν ήταν ξεκάθαρο αν είναι εκτεθειμένος, δεν πήγε τελικά στην μπάλα, την οποία πήρε ο τρομερός Καρλίτος.

Ο Ισπανός φορ προσπάθησε να αποφύγει με έξοχη ντρίμπλα τον Φερράρι, ο οποίος τον ανέτρεψε και ο Κουτσιαύτης έδωσε σωστά το πέναλτι. Ο Βιτάλ στο 45’+1’ ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία και παρά το γεγονός ότι ο Κλέιμαν την άγγιξε αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0!

Πιο χαλαρός στο β’ μέρος

Στην επανάληψη, όπως ήταν αναμενόμενο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο χαλαρά και οι φιλοξενούμενοι να βγάλουν μια αντίδραση. Και το έκαναν, αφού στο 58′ μείωσαν σε 4-1 με την κεφαλιά του Γκιουλέν μετά την εκτέλεση φάουλ (4-1). Στο επόμενο λεπτό ο Μπαρτόλο είχε καλό σουτ που έφυγε λίγο άουτ και τελικά στο 69′ οι πράσινοι έβαλαν και 5ο γκολ! Σκόρερ ξανά ο Καρλίτος, αυτή τη φορά με προβολή μετά; το γύρισμα του Βέλεθ (5-1).

Οι δύο προπονητές, στη συνέχεια, έκαναν αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και ο Παναθηναϊκός… σταμάτησε στο 5-1 και ελπίζει σε καλύτερη πορεία από εδώ και πέρα.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ (75′ Σάρλια), Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (76′ Μαουρίσιο), Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης (63′ Παλάσιος), Καρλίτος (71′ Μακέντα), Ιωαννίδης (71′ Λούντκβιστ).

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο (46′ Γκιουλέν), Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατίν (74′ Σοάρες), Ροσέρο (46′ Μπαριέντος), Φερναντές (74′ Τερεζίου), Φαν Βέερτ (74′ Βοϊτκόφσκι).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News