ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (19/05)

ΑΕΚ - Λαμια Live Streaming

Νίκη για να εξαντλήσει τις ελπίδες της θέλει η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία.

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming | AEK – Lamia Live Streaming:

H ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία (20:00) και καλείται να κάνει το… αυτονόητο για να κυνηγήσει όσες ελπίδες έχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό (2-0) άλλαξε εντελώς τα δεδομένα στη μάχη του τίτλου και έφερε ανατροπή δεδομένων: Η ΑΕΚ έχασε το ισχυρό της προβάδισμα και ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε τον Παναθηναϊκό με το εμφατικό 4-1, ψάχνει μία νίκη κόντρα στον αδιάφορο Άρη για να σηκώσει την κούπα.

Nίκη και αναμονή

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και η «Ένωση» είναι υποχρεωμένη να κάνει το αυτονόητο κόντρα στη Λαμία (20:00). Με νίκη, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα (75β.) θα ελπίζει σε ήττα ή ισοπαλία του ΠΑΟΚ, ώστε να τον προσπεράσει ή να υπερισχύσει σε πιθανή ισοβαθμία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που τώρα προπορεύεται με 77 βαθμούς. Αν αυτό δε συμβεί, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα εξασφαλίσουν την 2η θέση και ένα καλό εισιτήριο για την Ευρώπη.

Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στις τάξεις της ΑΕΚ, όμως δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για κριτική, αφού ακόμα υπάρχουν ελπίδες – έστω και ελάχιστες – για τον στόχο της back to back κατάκτησης της Super League.  Ο Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, η οποία ενδέχεται να αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Γκαρσία. Υποψήφιοι επίσης για το αρχικό σχήμα οι Άμραμπατ, Γιόνσον, Αραούχο και Πόνσε.

Η Λαμία είναι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 4-2 από τον Άρη. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έκανε υπέρβαση με την παρουσία της στα πλέι-οφ και απλά περιμένει την ολοκλήρωση της σεζόν, κάτι που φάνηκε και στα αποτελέσματά της, καθώς στα ματς μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μέτρησε μόνο ήττες και μόλις μια ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Η Λαμία ενδέχεται να παραταχθεί με τους Χατζηεμμανουήλ, Σιμόν, Τζανετόπουλο, Γιαννούτσο, Σίντκλεϊ, Λέικ, Νούνιες, Τζανδάρη, Μαρτίνες, Σλίβκα και Μάλτσι.

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: Δεν έχει χαθεί η πίστη για τον τίτλο

Στην ΑΕΚ πιστεύουν ακόμα πως τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στενοχώρια επικρατούσε στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Καθώς έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Πλέον, δεν ορίζει την τύχη της, καθώς δεν κατάφερε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα να διασφαλίσει τον τίτλο.

Ωστόσο, στα Σπάτα υπάρχει ακόμα πίστη για τον τίτλο και όπως συνεχώς τονίζει ο Ματίας Αλμέιδα, «εμείς θα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, του τελευταίου παιχνιδιού». Με αυτή τη νοοτροπία προετοιμάζεται η ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τη Λαμία, όπου η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό από το «Κλ. Βικελίδης». Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Άρη.

Εξάλλου, το μήνυμα το έστειλαν και οι οπαδοί της Ένωσης, που εξάντλησαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Και αυτή η κίνηση, βοηθά και τους παίκτες στα αποδυτήρια να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να τα δώσουν όλα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: Ο Elite Ισραηλινός Γκρίνφιλντ στο Άρης-ΠΑΟΚ, Πορτογάλος στη Λεωφόρο, Δανός στη Ν.Φιλαδέλφεια

Ο Elite Ισραηλινός Γκρίνφιλντ στο Άρης-ΠΑΟΚ, Πορτογάλος στη Λεωφόρο, Δανός στη Ν.Φιλαδέλφεια

O γνώριμος Ισραηλινός διαιτητής Όρελ Γκρίνφιλντ ορίστηκε για το μεγάλο ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Πορτογάλος β’ κατηγορίας στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ξένος και στο ΑΕΚ-Λαμία.

Ξένοι διαιτητές και στα τρία παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο έμπειρος Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ. Ο 42χρονος ρέφερι ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA. Γνώριμος στο ελληνικό κοινό, έχει διευθύνει στο παρελθόν τους αγώνες Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 (13/2/22) και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (12/1/20).

Μαζί του θα είναι οι Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι, 4ος ο Παπαδόπουλος και στο VAR οι Ντάνιελ Μπαρ, Ψαρρής.

Πορτογάλος από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA στο “αιώνιο” ντέρμπι της Λεωφόρου, ο επίσης γνώριμος Λουίς Γκοντίνιο. Πέρυσι είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Άρης 3-0. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρουί Τεϊσέιρα, Πάουλο Μπρας, 4ος ο Ευαγγέλου. Στο VAR οι Μπρούνο Εστέβες, Κωνσταντίνου.

Ξένος διαιτητής και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία. Ο 36χρονος Δανός Μόρτεν Κρογκ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Πριν λίγους μήνες διηύθυνε το Άρης-Ολυμπιακός 1-2. Βοηθοί του οι Λαρς Χούμελγκααρντ, Ντένις Βόλνμπεργκ, 4ος ο Μανούχος. Στο VAR οι Γιόνας Χάνσεν, Νικολακάκης.

«ΑΕΚ, Φενέρμπαχτσε, Λανς και Εσπεράνς για τον Ταλμπί της Λοριάν»

Η ΑΕΚ είναι μεταξύ των ομάδων που εξετάζουν την περίπτωση του Τυνήσιου με γαλλικό διαβατήριο στόπερ, Μοντασάρ Ταλμπί που αγωνίζεται στην Λοριάν.

Σύμφωνα με το sport.fr, η η ΑΕΚ μαζί με τις Φενέρμπαχτσε, Λανς και Εσπεράνς εξετάζουν την περίπτωση του ύψους 1.90 μ. Τυνήσιου 26χρονου στόπερ της Λοριάν που πέφτει κατηγορία με αποτέλεσμα ο παίκτης να την ψάχνει για άλλες πολιτείες.

Πρόκειται για παίκτη που παίζει και στις δυο θέσεις των στόπερ με την ίδια άνεση, αν και δεξιοπόδαρος, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα το που θα συνεχίσει την καριέρα του εξαρτάται από τον ίδιο.

Η Λοριάν απέκτησε τον γεννημένο στο Παρίσι, Τυνήσιο διεθνή (40 συμμετοχές) στόπερ από τη Ρούμπιν Καζάν το 2022 έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Φέτος με τη Λοριάν έχει 24 συμμετοχές και 2.115’ αγωνιστικά λεπτά.

Στο παρελθόν έπαιξε στην Εσπεράνς, με την οποία κατέκτησε δυο πρωταθλήματα. Έπειτα πήγε στη Ρίζεσπορ, πέρασε από την Ιταλία και τη Μπενεβέντο και μετά στη Ρουμπίν Καζάν, πριν πάει στη Λοριάν.

«Την ΑΕΚάρα μας την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει – Σε ευχαριστούμε και φέτος για όλα»

Το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Ματίας Αλμέιδα, το πρωί της Πέμπτης, μετά την ήττα στο Φάληρο.

Δεν χάνει την πίστη του για τον τίτλο ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέτος για την ΑΕΚ. Έστω κι αν δεν βρίσκεται πλέον η κατάσταση στα χέρια της, ενώ στηρίζει χωρίς όρους τον Ματίας Αλμέιδα. Αυτά θέλησε να εκφράσει το πρωί της Πέμπτης, μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Αργεντινό τεχνικό, στέλνοντάς του ένα μήνυμα.

«Ματίας καλημέρα. Την ΑΕΚάρα μας την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει. Περιμένοντας το θαύμα την Κυριακή, σε ευχαριστούμε και φέτος για όλα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στον «Πελάδο».

Οι δύο άνδρες είναι γνωστό ότι έχουν εξαιρετική προσωπική σχέση. O Μελισσανίδης εμπιστεύεται το έργο του Αλμέιδα, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα, κατέκτησε το νταμπλ. Κι αν γίνει το… θαύμα την Κυριακή, μπορεί η ΑΕΚ να πανηγυρίσει και δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News