Ντόκεν: «Πάρτε δρόμο τώρα, ο Παναθηναϊκός ανήκει στον κόσμο του» (pic)

Ντόκεν: «Η Θύρα 13 θα είναι κόντρα σε όλα και θα στηρίζει τον Παναθηναϊκό μας!»

Ο Ντόκεν έκανε ανάρτηση στο Instagram μετά το συλλαλητήριο των οπαδών της ομάδας κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία…..Η θύρα 13 ☘️ έχει ιστορία…….έχει αγάπη και σεβασμό για το τριφύλλι και είναι η δύναμη του Παναθηναϊκού.. ο κόσμος του Παναθηναϊκού πλέων απαιτεί την αλήθεια αρκετά το παραμύθι σας πλέον όλος ο κόσμος θα είναι μπροστά σας έχετε την ευθύνη και την υποχρέωση να μας πείτε την αλήθεια και να πάτε στο καλό Αρκετά το ψέμα και κατάντια σας……

Πάρτε τώρα δρόμο ο Παναθηναϊκός ανήκει στον κόσμο του και δεν είναι τσιφλίκι κανενός να τον έχει τόσα χρόνια στην αφάνεια… αποδείξατε ότι είστε ανίκανοι όλοι όσοι είστε μπροστά μαζί με τον αρχηγό σας τον κύριο Αλαφούζο.

Η θύρα 13 ☘️ είναι εδώ απαιτεί την αλήθεια και θα την πείτε ……Ολοι βλέπουν που το πάτε το έργο σας….. θα μας βρείτε όλους μια γροθιά 👊 μπροστά σας ………. Ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκε .

Ντοκεν θύρα 13 απλά τίμια με αγάπη σεβασμό και πάντα θα το λέω μόνο ενωμένοι γράφουμε Ιστορία….Ποτέ μας δεν θα γίνουμε εμείς έτσι όπως μας θέλετε εσείς ……… Παναθηναϊκός θύρα 13 ☘️»

Δείτε παρακάτω:Π

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannis vastardis (@doken.13)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News