Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (19/05)

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live Streaming

Επιστροφή στις νίκες εδώ και τώρα θέλει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ντέρμπι «αιωνίων» ειδικών συνθηκών! Με τη «μάχη» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο την Κυριακή το βράδυ (20:00) ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν στη Super League και κρίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία (ΠΑΟΚ 77, ΑΕΚ 75, Ολυμπιακός 73, Παναθηναϊκός 71) οι δύο «μονομάχοι» έχουν μεγάλο κίνητρο. Διεκδικούν την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League της νέας σεζόν.

Ο ηττημένος θα έχει μια ακόμα ευκαιρία για να πάρει θέση στο Europa League. Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει θέση στη διοργάνωση μέσω του τελικού Κυπέλλου με τον Άρη (25/5) και ο Ολυμπιακός μέσω του τελικού στο Conference League με την Φιορεντίνα (29/5).

Να γυρίσει το κουμπί

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα (4-1) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να σώσουν την σεζόν. Η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία της με τον Φατίχ Τερίμ και αντικαταστάτης ορίστηκε ο Χρήστος Κόντης με βοηθό τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Ο Κόντης γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα εντός του Παναθηναϊκού, αφού μέχρι τον Δεκέμβριο ήταν βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο αντικαταστάτης τους Τερίμ με την άφιξη του στο Κορωπί έβγαλε από τον «πάγο» τους Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Τζούρισιτς, οι οποίοι δεν αποκλείεται να βοηθήσουν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει δίλλημα για τη συμμετοχή του Φώτη Ιωαννίδη στην αρχική 11αδα, αφού ο Έλληνας επιθετικός με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη (2-0) κόντρα στην ΑΕΚ «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση. Ουσιαστικά βολεύεται και με την ισοπαλία στη Λεωφόρο. Οι «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και μετράνε μόλις μια ήττα στα τελευταία 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Βάσκος προπονητής έχει πάντα στον μυαλό του και τον τελικό του Conference League και θα κάνει την ανάλογη διαχείριση δυνάμεων. Τιμωρημένος είναι ο Τσικίνιο και τη θέση του διεκδικούν οι Γιόβετιτς, Αλεξανδρόπουλος.

Το ντέρμπι στη Λεωφόρο θα σφυρίξει ο Πορτογάλος, Λουίς Γκοντίνιο.

Φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί ήδη 5 φορές. Το «τριφύλλι» έχει το πάνω χέρι. Οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες στη Super League (2-0, 1-3), ενώ το τρίτο ματς κατέληξε υπέρ τους (0-3) μετά τη διακοπή στο Φάληρο. Επίσης, οι δύο «αιώνιοι» συναντήθηκαν και στους «16» του Κυπέλλου. Εκεί και τα δύο παιχνίδια σταμάτησαν στην ισοπαλία (1-1, 0-0) και την πρόκριση την πήρε ο Παναθηναϊκός στα πέναλτι.

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live Streaming: Ενεργοποιούνται ξανά Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Τζούρισιτς

Η πρόσληψη του Χρήστου Κόντη προβλέπεται να ενεργοποιήσει ξανά τρεις παίκτες που δεν… έβλεπε καν ο Φατίχ Τερίμ ενόψει των δύο τελευταίων καθοριστικών αγώνων του Παναθηναϊκού.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι τρεις παίκτες που σταμάτησε να… βλέπει ο Φατίχ Τερίμ στο διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Πλέον, άπαντες αναμένεται να… ενεργοποιηθούν ξανά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Χρήστο Κόντη.

Ο Ελληνας προπονητής γνωρίζει άριστα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Είναι δεδομένο ότι ποντάρει αρκετά στις εξαιρετικές του σχέσεις με τους παίκτες και τα αποδυτήρια.

Ειδικότερα ο Σένκεφελντ, που από ένα σημείο και μετά επικαλούνταν διαρκώς ενοχλήσεις επί Φατίχ Τερίμ, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα βρει χρόνο συμμετοχής στα δύο τελευταία ματς της σεζόν. Δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη εάν προτιμηθεί έναντι του Ακαϊντίν στην ενδεκάδα είτε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είτε στον τελικό του κυπέλλου, στο πλευρό του Γέντβαϊ.

Σαφώς πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα προβλέπεται να έχουν και οι Αϊτόρ και Τζούρισιτς τους οποίους ο Τερίμ είχε θέσει στο περιθώριο προτιμώντας άλλες επιλογές.

Τι λένε στην Τουρκία για Τερίμ

Μπορεί ο Φατίχ Τερίμ να άφηνε να εννοηθεί πως ότι και αν συμβεί θα εκπονήσει τα πλάνα του «Τριφυλλιού» και για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο είχε αντιληφθεί την δυσαρέσκεια των οπαδών των «πρασίνων» προς το πρόσωπο του, αλλά και πως τα περιθώρια για τον ίδιο είχαν στενέψει.

Ο πρώην προπονητής της Γαλατασαράι θεωρούσε πως παρά τις τρεις σερί ήττες από ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ, οι οποίες αποπροσανατόλισαν τον Παναθηναϊκό από τους στόχους του, θα έμενε στον πάγκο του συλλόγου τουλάχιστον μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Η κατάκτηση ενός τίτλου θα μπορούσε να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί απόρροια των λανθασμένων επιλογών του.

Κάτι αντίστοιχο όμως είχε συμβεί και την εποχή όπου ο Τερίμ βρισκόταν στον πάγκο της Φιορεντίνα. Οδήγησε τους «Βιόλα» στον τελικό δίχως όμως να προλάβει να διεκδικήσει το τρόπαιο, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο «Imparator» πίστευε πως άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία χτίζοντας τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την δική του φιλοσοφία.

Χαρακτηριστική είναι η άποψη του Τούρκου αρθρογράφου, Γκιοκάν Ντιντς. «Γνωρίζω πως ο Τερίμ είχε πρόβλημα με την ποιότητα του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η ομάδα που δημιούργησε εκείνος. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν ήταν δικές του. Υπήρχε η άποψη πως εάν κατακτούσε το Κύπελλο θα συνέχιζε και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό».

Υπέρ του Τερίμ εμφανίστηκε και ο τηλεσχολιαστής του beIN Sports, Μπουλέντ Τιμουρλένκ.

«Υπάρχουν άνθρωποι στην Τουρκία που θα χαρούν με αυτές τις εξελίξεις και θα πουν πως δεν είναι καλός προπονητής. Θέλω να σας θυμίσω πως ο Τερίμ ήταν προπονητής στην Ελλάδα, όπου χρειάζεται βίζα για να επικσκεφθείς τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι και δεν μπορείς να κλείσεις για τρεις μήνες ούτε ραντεβού. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να κοιτάζουν την δική τους δουλειά».

Ο Elite Ισραηλινός Γκρίνφιλντ στο Άρης-ΠΑΟΚ, Πορτογάλος στη Λεωφόρο, Δανός στη Ν.Φιλαδέλφεια

Ο Elite Ισραηλινός Γκρίνφιλντ στο Άρης-ΠΑΟΚ, Πορτογάλος στη Λεωφόρο, Δανός στη Ν.Φιλαδέλφεια

O γνώριμος Ισραηλινός διαιτητής Όρελ Γκρίνφιλντ ορίστηκε για το μεγάλο ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Πορτογάλος β’ κατηγορίας στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ξένος και στο ΑΕΚ-Λαμία.

Ξένοι διαιτητές και στα τρία παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο έμπειρος Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ. Ο 42χρονος ρέφερι ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA. Γνώριμος στο ελληνικό κοινό, έχει διευθύνει στο παρελθόν τους αγώνες Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 (13/2/22) και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (12/1/20).

Μαζί του θα είναι οι Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι, 4ος ο Παπαδόπουλος και στο VAR οι Ντάνιελ Μπαρ, Ψαρρής.

Πορτογάλος από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA στο “αιώνιο” ντέρμπι της Λεωφόρου, ο επίσης γνώριμος Λουίς Γκοντίνιο. Πέρυσι είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Άρης 3-0. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρουί Τεϊσέιρα, Πάουλο Μπρας, 4ος ο Ευαγγέλου. Στο VAR οι Μπρούνο Εστέβες, Κωνσταντίνου.

Ξένος διαιτητής και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία. Ο 36χρονος Δανός Μόρτεν Κρογκ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Πριν λίγους μήνες διηύθυνε το Άρης-Ολυμπιακός 1-2. Βοηθοί του οι Λαρς Χούμελγκααρντ, Ντένις Βόλνμπεργκ, 4ος ο Μανούχος. Στο VAR οι Γιόνας Χάνσεν, Νικολακάκης.

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links: 

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News