Γαλλίδα ρέφερι θα διευθύνει το Παναθηναϊκός - Άρης!

Γαλλίδα ρέφερι θα διευθύνει το Παναθηναϊκός - Άρης!

Ιστορικός ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναίκό και Άρη, με την ΚΕΔ να ορίζει τη Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ.

Η ΚΕΔ φέρνει τη Στεφανί Φραπάρ για τη μάχη του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο (25/5, 20:30), παιχνίδι όπου εκτός από το τρόπαιο του Κυπέλλου διακυβεύεται και το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο (για το Europa League). Ιστορικό παιχνίδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς για πρώτη φορά θα διευθύνει γυναίκα στον τελικό.

Η Φραπάρ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και πρόκειται για μία από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχοντας σφυρίξει πολλά παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο.

Βοηθοί της Γαλλίδας ρέφερι θα είναι οι Μικαέλ Μπερσεμπρού, Στίβεν Τορεγκρόσα, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR οι Χαμίντ Γκεναουί, Ψαρρής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News