Αρης - ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (19/05)

Να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του Άρη θέλει ο ΠΑΟΚ.

Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming | Δείτε ζωντανά

Αρης – ΠΑΟΚ Live streaming | Aris – PAOK:

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00) για την τελευταία στροφή των Playoffs στο ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο στη Super League.

Τελευταία αγωνιστική των Playoffs και η αγωνία κορυφώνεται σε έναν συγκλονιστικό «μαραθώνιο», με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να… βγάζει πρωταθλητή!

Ο ΠΑΟΚ μετά την ολική ανατροπή στην κούρσα του τίτλου χάρη στη δική του νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα (4-1) σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό (2-0) έφερε τον «δικέφαλο» του Βορρά στην κορυφή (77 βαθμοί έναντι 75 της «Ένωσης») και την κούπα στα… χέρια του.

Νίκη σημαίνει πρωτάθλημα

Πλέον η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου εξαρτάται αποκλειστικά από το δικό της αποτέλεσμα στο πέσιμο της αυλαίας και με νίκη στην έδρα του Άρη θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος της ιστορίας της και πρώτου μετά το 2019!

Αναμφίβολα η κούρσα μία στροφή πριν το τέλος έχει διαμορφωθεί με τις συνθήκες που ήθελε να έχει ο «δικέφαλος» του Βορρά ώστε να μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα, αλλά για να καταφέρει να ολοκληρώσει θριαμβευτικά το πρωτάθλημα θα χρειαστεί να φύγει νικητής από το «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του, καθώς και με ισοπαλία μπορεί να το χάσει στην ισοβαθμία εφόσον φυσικά η ΑΕΚ νικήσει τη Λαμία.

Ο Άρης έχει μπροστά του την ιστορική πρόκληση του τελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Βόλο (25/5) αλλά πλέον έχει αποκτήσει ιστορική χροιά και το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς με τον συμπολίτη.

Το σύνολο του «οργανισμού» των «κίτρινων» ζει και αναπνέει για τον τελικό κυπέλλου, αλλά επίσης δεν είναι υπερβολή να τονιστεί πως ζει και αναπνέει ώστε να μην επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει τον τίτλο στο «σπίτι» του, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να έχει τη δυνατότητα να είναι η ομάδα που θα κρίνει τον πρωταθλητή στο τέλος.

Τη φετινή σεζόν πάντως ο Άρης έχει το πάνω χέρι στα ντέρμπι με δύο νίκες (2-1, 0-1) και μία ισοπαλία (0-0), ενώ στα 6 τελευταία παιχνίδια τους με γηπεδούχους τους «κίτρινους» υπάρχει απόλυτη ισορροπία (2-2-2).

Μάντζιος: «Θέλουμε το ντέρμπι της πόλης ενόψει τελικού»

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με την Λαμία

“Παρόλο που έχουμε ρίξει το βάρος στον τελικό, θα έπρεπε να είμαστε σοβαροί αλλά στο πρώτο ήταν σαν να μην μπήκαμε. πολλά λάθη μπροστά και πίσω, με αποτέλεσμα η Λαμία να προηγείται δίκαια. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο μιλώντας με τα παιδιά. Βρήκαμε τα γκολ και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά”

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Πάντα υπάρχει ενδιαφέρον σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Θα το δούμε ως ντέρμπι της πόλης, θα πάμε για τη νίκη και για να έχουμε καλή ψυχολογία εν όψει τελικού.

Για τους Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ και τις αλλαγές του Άρη νωρίς στο β’ μέρος:  “Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα”. Aris Live Streaming

Αρης – ΠΑΟΚ Live streaming: Ο Elite Ισραηλινός Γκρίνφιλντ στο Άρης-ΠΑΟΚ

O γνώριμος Ισραηλινός διαιτητής Όρελ Γκρίνφιλντ ορίστηκε για το μεγάλο ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Πορτογάλος β’ κατηγορίας στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ξένος και στο ΑΕΚ-Λαμία.

Ξένοι διαιτητές και στα τρία παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο έμπειρος Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ, με τον 42χρονο ρέφερι να ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA. Γνώριμος στο ελληνικό κοινό, έχει διευθύνει στο παρελθόν τους αγώνες Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 (13/2/22) και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (12/1/20).

Μαζί του θα είναι οι Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι, 4ος ο Παπαδόπουλος και στο VAR οι Ντάνιελ Μπαρ, Ψαρρής.

Πορτογάλος από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA στο “αιώνιο” ντέρμπι της Λεωφόρου, ο επίσης γνώριμος Λουίς Γκοντίνιο. Πέρυσι είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Άρης 3-0. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρουί Τεϊσέιρα, Πάουλο Μπρας, 4ος ο Ευαγγέλου. Στο VAR οι Μπρούνο Εστέβες, Κωνσταντίνου.

Ξένος διαιτητής και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία. Ο 36χρονος Δανός Μόρτεν Κρογκ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Πριν λίγους μήνες διηύθυνε το Άρης-Ολυμπιακός 1-2. Βοηθοί του οι Λαρς Χούμελγκααρντ, Ντένις Βόλνμπεργκ, 4ος ο Μανούχος. Στο VAR οι Γιόνας Χάνσεν, Νικολακάκης. ΠΑΟΚ Live Streaming

Αρης – ΠΑΟΚ Live streaming: Άμυνα και επίθεση: Καλύτερος παντού

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ κρατούν χαμηλά την μπάλα. Aυτό που λέγεται εντός των ασπρόμαυρων αποδυτηρίων με φόντο τον τελικό με τον Άρη είναι πως «παραμένουμε ταπεινοί. Με αυτοπεποίθηση και περήφανοι που εξαρτάται από εμάς αλλά έχουμε ακόμη δρόμο».

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο φινάλε, η ποδοσφαιρική μαγκιά του ΠΑΟΚ σφραγίζει το φετινό πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς να υπερτερούν παντού, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί!

Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων, η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στα playoffs, τερματίζοντας στην πρώτη θέση και την κανονική περίοδο! Και μιλώντας για τον φετινό ΠΑΟΚ, ναι, οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια!

Καλύτερη επίθεση: 85 γκολ μετράει ο ΠΑΟΚ. Είναι σταθερά μπροστά στην σχετική κατηγορία καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν. Σε μία άκρως παραγωγική σεζόν που πήρε γκολ απ΄όλες τις γραμμές του, παρά το γεγονός πως οι επιθετικοί του κινήθηκαν σε ρηχά νερά.

Καλύτερη άμυνα: Μόλις 33 γκολ δέχθηκαν οι ασπρόμαυροι, έχοντας ένα άκρως σοβαρό πρόσωπο στα μετόπισθεν. Στα δε ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Δικέφαλος είχε να επιδείξει τρομερή άμυνα που του έδωσε ηρεμία, αυτοπεποίθηση και την άνεση να διεκδικήσει και μπροστά ό,τι αξίζει.

Καλύτερη διαφορά τερμάτων με +51: Μία ακόμη πρωτιά για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, που απορρέει μαθηματικά δεδομένου πως υπερτερεί σε άμυνα και επίθεση.

Η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στα playoffs με 17 σε 9 αγώνες. Το πρωτάθλημα κρίνεται στο «Κλ.Βικελίδης», στην τελευταία δηλαδή, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει 17 βαθμούς σε 9 αγώνες μέχρι στιγμής.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει πρώτος. Έχοντας και -τότε- την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της Λίγκας.

Προφανώς όλα θα κριθούν στο φινάλε, στην τελευταία στροφή, αλλά τι έχει κάνει φέτος αυτός ο ΠΑΟΚ;

 

Αρης – ΠΑΟΚ Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr