Μέχρι και επτά μεταγραφές τον Αύγουστο - Ανησυχία για Καρλίτος και Βιγιαφάνιες!

Μέχρι και επτά μεταγραφές τον Αύγουστο - Ανησυχία για Καρλίτος και Βιγιαφάνιες!

Η απογοήτευση στα βλέμματα των παικτών του Παναθηναϊκού και του προπονητή ήταν εμφανής μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Άλκμααρ και τη βαριά ήττα με 3-0.

Όλα… την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα τα κάνει ο Παναθηναϊκός, ώστε να βρεθεί στο επιθυμητό στάδιο, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το Τριφύλλι, πιθανώς, να φθάσει και τις επτά μεταγραφές μέσα στον Αύγουστο με τον Ιβάν να καλύπτει ένα – ένα τα κενά.

Αρχικά, ο προπονητής των πρασίνων έχει εισηγηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη στο 8-10, με δημιουργικές ικανότητες, καθώς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τους Αγιούμπ, Μπουζούκη και Βιγιαφάνιες. Η ομάδα παρουσίασε τεράστιο πρόβλημα στην ανάπτυξη και εκεί θα δοθεί μεγάλο μέρος του μπάτζετ.

Η θέση του Αργεντινού στο ρόστερ της ομάδας δεν κινδυνεύει, σε αντίθεση με του Μπουζούκη, του οποίου η περίπτωση μένει ανοικτή για τον επόμενη μήνα.

Από τους υπάρχοντες εξτρέμ, σίγουρος είναι ο Χατζηγιοβάνης. Ο Σαβιέρ θα μείνει μόνον ως 4ος εξτρέμ, ενώ για Αϊτόρ είναι αμφίρροπο, λόγω των τάσεων φυγής του ποδοσφαιριστή. Προς την έξοδο οδεύει ο Ενγκμπακοτό. Θα αποκτηθεί δεδομένα, ένας εξτρέμ, 50-50 για δεύτερο.

Όσον αφορά τη θέση του αμυντικού, ο Κουρμπέλης υπολογίζεται και σε αυτή τη θέση, μια λιγότερο απαιτητική σε τρεξίματα, με σκοπό να λυθεί το θέμα ανασταλτικά. Θα αποκτηθεί, βεβαίως, αμυντικός, αλλά με χαμηλότερο κασέ, από ότι προβλεπόταν.

Ακόμα, το Τριφύλλι πάει για καθαρό σέντερ φορ, διότι ο Ιβάν δεν θεωρεί πως ο Καρλίτος είναι παίκτης περιοχής, ενώ ο Μακέ δεν σκοράρει με ευχέρεια.

Τέλος, Σάντσες και Χατζηθεοδωρίδης δεν συγκινούν ιδιαίτερα, κι αν θα φύγουν, θα αποκτηθούν και σε εκείνες τις θέσεις αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News