Ακούστηκε παντού - Η αποθέωση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έξω από το ΟΑΚΑ (vid)

Ακούστηκε παντού - Η αποθέωση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έξω από το ΟΑΚΑ (vid)

Μία ακόμη ευχάριστη είδηση για τους φίλους του Παναθηναϊκού αυτές τις μέρες, ήταν η επιστροφή του DPG στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ομάδα, διοίκηση και κόσμος. Το «τρίπτυχο» της επιτυχίας.

Για αρκετούς μήνες οι φίλοι του Παναθηναϊκού ζητούσαν το μεγάλο comeback του προέδρου στο ΟΑΚΑ.

Αυτό συνέβη, τελικά, νωρίτερα από το… αναμενόμενο και συγκεκριμένα στη σειρά των αγώνων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ο «DPG» αν και σχεδίαζε να γυρίσει όταν το ΟΑΚΑ αποκτούσε την τελική του μορφή, γύρισε σαν.. ασπίδα προστασίας προς την ομάδα απέναντι στις διαιτησίες της διοργάνωσης και συγκεκριμένα μετά το Game 1 και τον αλησμόνητο Μπολτάουζερ.

Πλέον, φαίνεται πως η παρουσία του ισχυρού άνδρα του Τριφυλλιού θα γίνει μόνιμη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ειδικά και μετά το ιατρικό «ok» που του έδωσαν οι γιατροί, προκειμένου να δίνει το παρόν στα γήπεδα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ετοίμασαν μια ανεπανάληπτη αποθέωση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς αποχωρούσε με το αμάξι του από το ΟΑΚΑ, κάτι το οποίο ακούστηκε σε όλο… το αθλητικό συγκρότημα στο Μαρούσι.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News