Οπαδός του Παναθηναϊκού πανηγύρισε με φανέλα... Κλεϊνχέισλερ την πρόκριση στο Final Four (vid)

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού πρόλαβε να προμηθευτεί φανέλα Κλαϊνχάισλερ και μάλιστα, την επέλεξε για να πάει στο γήπεδο του ΟΑΚΑ στο Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οπαδός του Παναθηναϊκού πανηγύρισε με φανέλα... Κλεϊνχέισλερ την πρόκριση στο Final Four (vid)

Μία από τις πιο αποτυχημένες κινήσεις που έγιναν στην εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περίοδο του Ιανουαρίου του 2023, όταν οι «πράσινοι» καίγονταν για ενίσχυση στην επίθεση, ήταν η προσθήκη του Λάσλο Κλεινχέισλερ.

Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός δεν «έπεισε» κανέναν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, πήρε ορισμένες ευκαιρίες, αλλά δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα.

Η πιο αξιοσημείωτη στιγμή του ποδοσφαιριστή στους «πράσινους» ήταν το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στη σχετική διαδικασία στο «Βελοντρόμ», το οποίο, βέβαια, κοψοχόλιασε τους τηλεθεατές.

Ο Φατίχ Τερίμ δίχως να το σκεφτεί ιδιαίτερα, έστειλε τον Κλεϊνχέισλερ δανεικό στη Χάιντουκ Σπλιτ, προκειμένου να βρει τα πατήματά του.

Στο… χθες (7/5), ένας φίλος του Παναθηναϊκού πανηγύρισε έξω από τα αποδυτήρια του Εξάστερου τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου και μια κάμερα απαθανάτισε τη στιγμή με τη φανέλα του Κλεϊνχέισλερ με το νούμερο 8 σε πρώτο πλάνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News