Την «έπεσαν» στον Ζερόμ Καλούτα, επειδή ανέφερε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό της Eurovision (vid)

Την «έπεσαν» στον Ζερόμ Καλούτα, επειδή ανέφερε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό της Eurovision (vid)

Ο Ζερόμ Καλούτα εντελώς αυθόρμητα μετέφερε τα ευχάριστα νέα από το ΟΑΚΑ στον ημιτελικό της Eurovision, ωστόσο, δέχθηκε άσχημες κριτικές για την πρωτοβουλία του.

Τα κανάλια «έριξαν» βέλη στον Ζερόμ Καλούτα, ο οποίος γύρισε από τη Eurovision… στην Euroleague, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Ευρωλίγκα.

Σε πολλά σχόλια στο Twitter οι χρήστες έκριναν πως το δίδυμο Καλούτα – Αλευρά ήταν ακατάλληλο για τη μετάδοση του ημιτελικού της Eurovision.

«Πηγαίνω σε έναν άλλο συνειρμό, πηγαίνω από τη Eurovision στην Euroleague, και παίρνω την ευκαιρία να χαιρετίσω όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού γιατί έμαθα ότι ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στο Final Four του Βερολίνου.»

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Μια σκαλέτα δεν υπήρχε; Ένας άνθρωπος να τους ελέγξει αυτά που θα πουν!»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε: «Στενοχωρήθηκα που τα άκουσα όλα αυτά μαζεμένα. Έγινε μια προσπάθεια να πουν και 1-2 χαριτωμένα που δεν τους κάτσανε…»

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε και εκείνος θέση στο «Πρωινό»: «Μας κακοφάνηκε η παρουσίαση από τους δύο κυρίους. Το χιούμορ ήταν άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά.», ενώ με ένα συγκεκριμένο μορφασμό θεώρησε άστοχη την μπασκετική παρέμβαση του Ζερόμ.

«Τι σχέση έχει η Eurovision με την Ευρωλίγκα!», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής με ανεβασμένο τόνο.

Ο Ζερόμ απτόητος έκανε «τιτίβισμα» για τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε στη Σουηδία με τον Θανάση Αλευρά. Παρουσιάζουμε τη Γιουροβίζιον. Δεν έχω δει τίποτα από το παιχνίδι. Έχω φίλους που μου έστελναν τα feeds. Είμαστε στο Βερολίνο, δεν σας είπα ότι θα περάσουμε; Δύναμη σε όλους!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News