Παναθηναϊκός: Παπαπέτρου, η... αποκάλυψη του Αταμάν!

Παναθηναϊκός: Παπαπέτρου, η... αποκάλυψη του Αταμάν!

Στερεύουν τα λόγια για αθλητές του βεληνεκούς του Ιωάννη, που παρότι χωρίς ρυθμό και ερχόμενος από τραυματισμούς, έδωσε και την ψυχή του για τον Εξάστερο.

Ποιος θα το περίμενε όταν ο Κέντρικ Ναν χώλαινε στα πρώτα παιχνίδια κόντρα στη Μακάμπι, όταν ο Σλούκας ήταν κακός στο τέταρτο παιχνίδι, όταν ο Χουάντσο έλειπε, ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα ήταν… παντού για να πιστωθεί το comeback του Παναθηναϊκού στη σειρά.

Με την «σκυλίσια» του άμυνα, τα deflections του και στις δύο πλευρές του παρκέ, τα κρίσιμα τρίποντά του και τις καθοριστικές του αποφάσεις στις φάσεις ήταν ο «X-Factor» των φετινών Playoffs για το Τριφύλλι.

Μπορεί οι τραυματισμοί να μην τον άφησαν να συνεισφέρει τα μέγιστα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά εκεί όπου η μπάλα έκαιγε, για καλή μας τύχη, ήταν εκεί κάνοντας τα πάντα για την μεγάλη του αγάπη.

Και φάνηκε πόσο το απολαμβάνει και ο ίδιος, που έζησε κάθε μια από τις νίκες σε Αθήνα και Βελιγράδι, ενώ με την ιαχή της κόρνας της λήξης στο πέμπτο παιχνίδι τα έδωσε… όλα μαζί με χιλιάδες φιλάθλους να κρέμονται από την… μπλούζα του!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News