Παναθηναϊκός: Εργκίν Αταμάν, πώς το έκανες αυτό;

Παναθηναϊκός: Εργκίν Αταμάν, πώς το έκανες αυτό;

Ώρα για αποθέωση για τον άνθρωπο που γύρισε τον διακόπτη στον Εξάστερο και τον οδήγησε από τη 17η θέση της βαθμολογίας στη 2η και τώρα στο Final-4.

Ποιος να το περίμενε ότι μέσα σε λίγους μήνες θα βρισκόταν ένα πρόσωπο που θα τα άλλαζε όλα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, από το ναδίρ στο ζενίθ.

Έτσι και έγινε, με τον Εργκίν Αταμάν να αναλαμβάνει ένα κλαμπ στο οποίο έγιναν ολικές αλλαγές, με νέους παίκτες, νέο προπονητικό επιτελείο μα με ένα κοινό στόχο, την επιστροφή του Βασιλιά της Ευρώπης στην κορυφή.

Εκείνος το είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι απώτερος σκοπός του, για την εναρκτήρια σεζόν του στα «Πράσινα» είναι η πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου.

Το είπε και το έκανε: Κόντρα σε όλους και σε όλα, με τραυματισμούς, με κλειστό ροτέισον, με αναποδιές, με κενά ανά χρονικά διαστήματα σε πολλές θέσεις. Τώρα, τα συγχαρητήρια του αξίζουν για το απίστευτο κατόρθωμά του, που λίγοι έχουν καταφέρει στο παρελθόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News