Πρώην ομάδα του Φατίχ Τερίμ στον τελικό της OPAP Arena!

Μεγάλη κινητικότητα στην Τουρκία για το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα!

Η Φιορεντίνα με ένα πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο απέκλεισε την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του UEFA Europa Conference League στην OPAP Arena.

Μία από τις τρεις ομάδες που δούλεψε εκτός Τουρκίας ο Φατίχ Τερίμ, η Φιορεντίνα άφησε εκτός την Κλαμπ Μπριζ με συνολικό σκορ 4-3 και προκρίθηκε στον τελικό του Conference League που θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Οι Ιταλοί βρέθηκαν πίσω από το γκολ του Μαξίμ ντε Κάιπερ στο 1ο μέρος, αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια, είχαν τρία δοκάρια, χαμένα τετ α τετ, μέχρι ο Μπελτράν να ισοφαρίσει στο 85′ και να δώσει προβάδισμα στο συνολικό σκορ, ύστερα από το 3-2 στην Τοσκάνη.

Η ομάδα από την Φλωρεντία ψάχνει τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο και πλέον περιμένει τον αντίπαλό της στο μεγάλο παιχνίδι της Αθήνας.

Στο άλλο ζευγάρι ο Ολυμπιακός νίκησε την Άστον Βίλα με 4-2.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News