Ντόκεν: «Μια χρονιά που θα θυμάμαι μια ζωή - Το Βερολίνο θα γίνει πράσινο!»

Ντόκεν: «Μια χρονιά που θα θυμάμαι μια ζωή - Το Βερολίνο θα γίνει πράσινο!»

Ο γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού έκανε τον απολογισμό μετά την μεγάλη πρόκριση στο ΟΑΚΑ επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram:

«Μια χρονιά που θα θυμάμαι μία ζωή……

Ευχαριστώ πολύ τον κάθε παίχτη της ομάδας ξεχωριστά που έδωσε ότι είχε για να φέρει τον Παναθηναϊκό εκεί που είναι η θέση του…..ΣΤΑ ΑΣΤΈΡΙΑ.Ευχαριστω τον ΑΜΆΝ ΑΜΆΝ που σχεδίασε και κατάφερε να σε πάει εκεί που είναι η θέση του Παναθηναϊκού……..ΣΤΑ ΑΣΤΈΡΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ τον πρόεδρο που έκανε αυτό που ήξερε για να σε φέρει πάλι εκεί που είναι η θέση του Παναθηναϊκού……ΣΤΑ ΑΣΤΈΡΙΑ.

Ευχαριστώ όλο το επιτελείο της ομάδας μας που πρόσφερε τα πάντα ώστε αυτό που είναι ο Παναθηναϊκός να επανέλθει …….ΣΤΑ ΑΣΤΈΡΙΑ.

Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλον τον κόσμο και φυσικά την θύρα 13 ☘️ που με σεβασμό τεράστιο για την προσπάθεια ο Παναθηναϊκός μας μέσα από τις φωνές που έσπασαν τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο είχε ένα παίχτη πάρα πάνω για να φτάσει ξανά……ΣΤΑ ΑΣΤΈΡΙΑ .

Είμαι σίγουρος ότι το Βερολίνο θα γίνει πράσινο όπως κάθε πόλη της γης όπου και να παίζει ο Παναθηναϊκός μας θα έχει δίπλα του την θύρα 13 που μαζί γράφουν ιστορία και θα ξαναγράψουν μαζί μια νέα σελίδα που θα μας κάνει περήφανους όλους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου και να τους πω ότι δεν είμαι τίποτα απο ένα απλό οπαδό που έβαλε ένα λιθαράκι για να το καλό του Παναθηναϊκού και της ζωής μου όλης την θύρα 13 ☘️ που πιστεύω με σεβασμό αγάπη χωρίς κανένα συμφέρον προσπάθησα να δείξω την αξιοπρέπεια που πρέπει να έχει κάθε οπαδός.

Τα λέω αυτά για να δει ο κόσμος την βρωμιά που υπήρχε κάπου αλλού που οπαδοί μισθοφόροι με την κάλυψη την κάλυψη την κάλυψη και τις ευλογίες τους έγιναν πλούσιοι δολοφόνοι.

Ποτέ μας δεν θα γίνουμε εμείς έτσι.

Υπάρχουν παιδιά που έδωσαν πολλά για την αγάπη τους για την ομάδα και την θύρα 13 ☘️ και είναι μεγάλη μου τιμή που είναι αδέρφια μου και μαζί τους έχω ζήσει τα πάντα για την μεγάλη μας αγάπη τον Παναθηναϊκό μας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον μεγάλο ΠΑΎΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΆΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ για ότι μου έμαθαν σαν οπαδό και ότι μας χάρισαν τόσα χρόνια στην μεγάλη μας αγάπη τον Παναθηναϊκό .

Δεν θα ξεχάσω να ευχηθώ καλή ανάρρωση και δύναμη στον δικό μας άνθρωπο τον Πάρη που δίνει την δική του μάχη όλοι ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας γρήγορα κοντά μας…..

Επίσης δεν ξεχνώ τα αδέρφια μας που βρίσκονται ψηλά …»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannis vastardis (@doken.13)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News