Τον τόνο τον δίνει η διοίκηση και αυτό «ανησυχεί» τον κόσμο!

Παναθηναϊκός: Τότε -μόνο- θα υπογράψει ο Γιοβάνοβιτς!

Ότι κι αν γίνει του χρόνου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποκλείεται να τα πάει χειρότερα από το Ντάνι Πογιάτος που δεν ξέρουμε καν γιατί προσελήφθη κι η απορία μας τρώει ακόμα και σήμερα.

Ο Μπόλονι έβαλε μια τάξη στο χάος, επί των ημερών του σίγουρα η κατάσταση δεν ήταν χαοτική, καθημερινά γινόταν δουλειά και για τις δυνατότητες τους οι παίκτες που χρησιμοποιούσε (όντας αγύμναστοι το τονίζουμε αυτό) παρουσίαζαν ένα αξιοπρεπές σύνολο.

Όμως από κάποιο σημείο και μετά περιμένουμε στον Παναθηναϊκό ο κόουτς να δει και να σεβαστεί όσα δείχνει το γήπεδο. Να σεβαστεί την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και να συνεχίζει με αυτούς που έχουν κάτι να δώσουν.

Να αντιληφθεί πως δεν γίνεται να είσαι προπονητής ενός τόσο μεγάλου συλλόγου και να μην πιέζεις, ώστε να ανέβει το επίπεδο ανταγωνιστικότητας των ποδοσφαιριστών.

Δεν γίνεται να είσαι προπονητής στο τριφύλλι τόσα χρόνια και να φοβάσαι μία φορά να πεις πως θες να διεκδικήσεις πρωτάθλημα.

Βέβαια τον τόνο πάντα τον δίνει η διοίκηση κι αυτό είναι που ανησυχεί περισσότερο τον κόσμο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News