Κλείστε τους το σπίτι! Ώρα και κανάλι στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Κλείστε τους το σπίτι! Ώρα και κανάλι στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον 5ο και τελευταίο τελικό της χρονιάς με τη νικήτρια ομάδα να κατακτά το φετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Οι έδρες έχουν «μιλήσει» ως τώρα όλη τη σεζόν, αφού ο γηπεδούχος πάντα έχει κερδίσει, ακόμη και στο Κύπελλο.

Οι «πράσινες» στοχεύουν στον τίτλο για πρώτη φορά μετά από το 2021 και θα είναι ο έκτος της ιστορίας τους ολοκληρώνοντας τη σεζόν με το δεύτερο νταμπλ, πρώτο από το 2000.

«Είναι ο τελευταίος τελικός. Έχουμε αγωνιστεί όλη τη σεζόν για αυτό το πλεονέκτημα και ήρθε η ώρα, να κάνουμε το τελευταίο βήμα! Θα δώσουμε τα πάντα, θα βγούμε με ψυχή, με το… μαχαίρι στα δόντια, να υπερασπιστούμε το τίτλο και την έδρα μας, με τη βοήθεια και του κόσμου», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας.

«Ο Παναθηναϊκός έχει μαχητική. Η κάθε ήττα μας έκανε πιο δυνατές. Πάμε όλα για όλα και θα δώσουμε ό,τι έχουμε, θα είμαστε μαχήτριες ως το τέλος. Έχω σπάσει τα όρια μου φέτος και θέλω να δώσω ό,τι μπορώ ακόμα και θέλω να είμαι ένα παράδειγμα προς τις συμπαίκτριες μου. Θέλω το νταμπλ και δεν με πειράζει τι θα γίνει», ανέφερε η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κατερίνα Σωτηρίου.

O αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 28/4 στις 13:30 και μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο youtube.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαπέτρου, Θεωνάς και Τεφτίκης , ενώ κομισάριοι θα είναι οι Παυλόπουλος και Μωϋσιάδης.

Παρακολουθήστε ζωντανά παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News