Παναθηναϊκός: Οι 4 παίκτες που «εξαφάνισε» ο Τερίμ και το κλειστό ροτέισον

Τερίμ: «Αξίζαμε να χάσουμε - Μόνος ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι»

Η ήττα με κάτω τα χέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια χτύπησε σαν βόμβα στο πράσινο στρατόπεδο και άπαντες ψάχνουν να βρουν στο τι έφταιξε στο πλάνο του προπονητή.

Η αποτυχία στο Αθηναϊκό ντέρμπι είναι αντικειμενική για τον Παναθηναϊκό, με τον Φατίχ Τερίμ να φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την ντροπιαστική ήττα.

Ευθύνη έχουν και οι παίκτες για την εικόνα τους σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα, αλλά και το αποτυχημένο πλάνο του Τερίμ και η εξαφάνιση των Μαντσίνι, Πέρεθ, Τζούρισιτς και Γερεμέγιεφ ξεπερνά τα όρια.

Ο Τούρκος έχει κλείσει για τα… καλά το ροτέισον στα τελευταία παιχνίδια, αφού μετά τους Σένκεφελντ και Αϊτόρ έχει «τελειώσει» και τους προαναφερθέντες.

Και όπως αποδείχθηκε περίτρανα στη Φιλαδέλφεια, οι «Πράσινοι» πλήρωσαν τα κενά στο ρόστερ σε άμυνα και επίθεση δίχως να έχουν έξτρα λύσεις από τον πάγκο, με την ήττα να αποτελεί μονόδρομο, όπως και έγινε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News