Δεν τον πίστεψαν στον Παναθηναϊκό και έφυγε

Μαυρομμάτης: "Κανένα σχόλιο"

Ο Παναθηναϊκός άφησε ελεύθερο τον Φάνη Μαυρομάτη που υπέγραψε στον Ατρόμητο χάνοντας τζάμπα και βερεσέ ακόμα ένα παιδί από το φυτώριό του.

Ο Παναθηναϊκός άφησε ελεύθερο τον Φάνη Μαυρομάτη που υπέγραψε στον Ατρόμητο χάνοντας τζάμπα και βερεσέ ακόμα ένα παιδί από το φυτώριό του.

Ο αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ συνέχισε την παράδοση των Τριανταφυλλόπουλου, Ρισβάνη που έκαναν κάποια καλά ματς και στη συνέχεια χάθηκαν πληρώνοντας την απουσία ενός προπονητή-δασκάλου αλλά και την ασχετοσύνη του οργανισμού στο να προφυλάξει και να αναδείξει τα δικά του παιδιά.

Ο νεαρός αμυντικός ναι μεν δεν παρουσίασε κάποια θεαματική βελτίωση, ναι μεν ήταν επιρρεπής σε κάποια στιγμιαία λάθη που εξέθεταν την υπόλοιπη αμυντική λειτουργία στην πρώτη του σεζόν, αλλά στα 24 του κλήθηκε να κολυμπήσει στα βαθιά έχοντας για παρτενέρ του τον Δημήτρη Κολοβέτσιο κι όχι τον Ρενέ Χένρικσεν.

Δεν είναι όλοι σαν τον Σωτήρη Κυργιάκο που είχε την προσωπικότητα να βρεθεί από τον Άγιο Νικόλαο στ’ αστέρια του Champions League, αν κι ο Τρικαλινός είχε την ευτυχία να παίζει δίπλα στον μεγάλο Δανό.

Ο Μαυρομάτης δεν είχε άσχημα στοιχεία, του έλειπε η έκρηξη στο πρώτο βήμα, αλλά είχε καλά σωματικά προσόντα, είναι αριστεροπόδαρος και μπορούσε να εξελιχθεί σε αξιόπιστη μονάδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν τον πίστεψε, τον έστειλε δανεικό στη Δανία (Σοντερίσκε), τον έβαλε να παίζει φέτος (στην Τρίπολη) αριστερός μπακ, κοινώς τον…έκαψε και το παιδί επειδή ήθελε να πάει κάπου να αγωνιστεί χαιρέτησε άδοξα , όπως τόσοι και τόσοι στο παρελθόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News