Τόσα πληρώνει για Κάτσε ο ΠΑΟ - Το ύψος της ρήτρας

Το ντεμπούτο του Κάτσε με την "πράσινη" φανέλα! (pics)

Ο Παναθηναϊκός διανύει περίεργες ημέρες όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι, ωστόσο, οι «πράσινοι» μέσω του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα, προχώρησαν στην επανένταξη του Εργούς Κάτσε στο ρόστερ. Τι πληρώνει ο Παναθηναϊκός και τι ο ΠΑΟΚ;

Παρότι ο Παναθηναϊκός υπέστη περιορισμό στις μεταγραφές, κατόρθωσε να κρατήσει ακέραιο το κέντρο του διατηρώντας τον Κάτσε.

Οι πράσινοι έκαναν την υπέρβαση (για τα τωρινά δεδομένα) δαπανώντας το 60% του συμβολαίου του παίκτη, τουτέστιν, 250.000 ευρώ. Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ θα καλύψει το υπόλοιπο 40% που μεταφράζεται σε 150.000 ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε στο έπακρον τον επόμενο προπονητή του «τριφυλλιού», Γιώργο Δώνη, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς τον Αλβανό μέσο στο ρόστερ του.

Μάλιστα, στο ντιλ οριστικοποιήθηκε και η οψιόν αγοράς, η οποία θα είναι στις 500.000 ευρώ. Το «τριφύλλι» θα μπορέσει να την ενεργοποιήσει το καλοκαίρι του 2019, όταν και… λογικά θα έχει γυρίσει σελίδα σε διοικητικό επίπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News