Αλαφούζος: «Διακανονίστε με όσα σας δώσω»

Νέο… ξεκαθάρισμα για τις πληρωμές

Παρόλο που η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει θέμα υποβιβασμού ο Γιάννης Αλαφούζος δεν καλύπτει όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι και την 31η Δεκέμβρη.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το newspao.gr, ο Mr ΣΚΑΙ πρόκειται να δώσει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε διακανονισμούς και έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να ξεκινήσουν αμέσως κύκλους επαφών με τους πιστωτές.

Το συνολικό χρέος του Παναθηναϊκού μέχρι και την περίοδο της 31ης Δεκέμβρη είναι 5,9 εκατομμύρια ευρώ και υπολογίζεται ότι χρειάζονται περίπου 3,8 εκατομμύρια, ώστε να συμβιβαστούν οι πιστωτές και να μην υπάρξει περαιτέρω θέμα. Δηλαδή ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δεν προσφέρει ούτε το 50% των απαιτούμενων χρημάτων.

Μάλιστα, ο εφοπλιστής, σύμφωνα με το Έθνος, έδωσε εντολή στους Βασίλη Κωνσταντίνου και Γιώργο Στάμο να ξεκινήσουν τους διακανονισμούς, λέγοντας την εξής ατάκα: «Διακανονίστε με όσα σας δώσω!»

Συνεπώς, χρειάζονται άλλοι τρόποι – πέρα από την χρηματοδότηση του Γιάννη Αλαφούζου – για να γλιτώσει τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News