ΟΦΗ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 27-6-2020

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ για την 13 αγωνιστική της Superleague

  • 9/12/2018 – 17:15
  • Γεντί Κουλέ
  • Novasports 2

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει με νίκη από το Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ…

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται από τον ΟΦΗ για τη 13η αγωνιστική της Super League με στόχο το τρίτο του «διπλό» στο πρωτάθλημα.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα.

Eκτός απροόπτου θα αποτελείται από Διούδη, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη, Ινσούα, Πούγγουρα, Κουρμπέλη, Κάτσε, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

Αυτό που δεν είναι βέβαιο είναι η διάταξη που θα έχουν αυτοί οι έντεκα στο γήπεδο, καθώς είναι «ανοιχτό» αν θα προτιμηθεί το 4-3-3 ή το 4-4-2.

Ωστόσο ένα σενάριο θέλει τριάδα στην άμυνα με Πούγγουρα, Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη, οι Κουρμπέλης, Κάτσε και Δώνης θα είναι στο κέντρο, με τον Χατζηγιοβάννη σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ και τον Μπουζούκη πίσω από τον Μακέντα.

Με 20 παίκτες η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Τρεις τερματοφύλακες πήρε μαζί του ο Δώνης.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΟΦΗ με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι.

Μεταξύ αυτών και οι δύο νεαροί τερματοφύλακες Χριστογεώργος και Ξενόπουλος.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Χριστογεώργος, Ξενόπουλος, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Οικονόμου, Παντελάκης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Στάικος, Μακέντα, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής.

Την πρώτη νίκη στο «Γεντί Κουλέ» θέλει ο Δώνης

Η έδρα του ΟΦΗ μοιάζει καταραμένη για τον Γιώργο Δώνη και φυσικά αυτή τη φορά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ελπίζει να σπάσει το ρόδι.

Ο 49χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει, βεβαίως το προβάδισμα κόντρα στην ομάδα του ΟΦΗ.

Τους Κρητικούς τους αντιμετώπισε 12 φορές στην προπονητική του καριέρα με τρεις διαφορετικές ομάδες ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και ΑΕΛ (με την ΑΕΚ είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της) κι έχει πέντε νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες.

Τα μισά παιχνίδια τα έδωσε στο Ηράκλειο και το εκπληκτικό εκεί, είναι ότι ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει και τις πέντε ισοπαλίες και τη μία από τις δύο ήττες!

Πως και πως, λοιπόν, ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Ηράκλειο κι ελπίζει τώρα με τη νεανική ομάδα που έχει να κάνει την αρχή.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 17:15, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://www.sportingvideo.com/20181208/vv5c0c2b8ce39004.56899668-2107972.html

 

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News