Με φόρα για το αήττητο με... εκπλήξεις - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία της Euroleague - Ποια η θέση του Παναθηναϊκού

Μετά το χθεσινό πρόγραμμα των πέντε αναμετρήσεων, η 18η αγωνιστική της Betshop Basket League θα συνεχιστεί σήμερα (10/3, 19:00) με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι “πράσινοι” παραμένουν αήττητοι μετά από 17 παιχνίδια ενώ έχουν φτάσει το συνολικό σερί τους στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος στο 67-0.

Οι “κυανέρυθροι” από την πλευρά τους, προέρχονται από την επικράτηση επί του Λαυρίου Aegean Cargo όμως είναι μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας -η άλλη είναι ο Κολοσσός H Hotels- που δεν έχει σημειώσει εκτός έδρας νίκη.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, άλλωστε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του Green Women’s Weekend έχει ορίσει την τιμή του εισιτηρίου στα 3 ευρώ για το γυναικείου φύλο, ενώ γενικότερα όσοι αγοράσουν εισιτήρια του αγώνα με τους «κυανέρυθρους», θα έχουν 20% έκπτωση στα εισιτήρια του παιχνιδιού της Euroleague με αντίπαλο τη Μπασκόνια.

Επίσης, τα PAO Shop θα έχουν εκπτώσεις και εκπλήξεις για τις… κυρίες της βραδιάς, στο πλαίσιο του Green Women’s Weekend.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News