Παναθηναϊκός: Θέλει προσοχή! Έτσι μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης

Μόνο εξασφαλισμένη δεν είναι η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και τα δύο επόμενα παιχνίδια για τους «πράσινους» θα έχουν μεγάλη σημασία.

Παναθηναϊκός: Οι αντι... Ακαϊντίν και Γέντβαϊ στην ενδεκάδα με Αρη

Παρότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα παίξουν σε τελικούς μέσα στο μήνα, κανένας εκ των δύο «αιωνίων» δεν έχει εγγυημένη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το Τριφύλλι μετά από τις δύο ήττες απέναντι σε ΑΕΚ και Άρη, όχι μόνο έχασε τον τίτλο του πρωταθλήματος, αλλά , πλέον κινδυνεύει και με την Ευρώπη.

Αν ο Άρης πάρει το Κύπελλο Ελλάδος, τότε θα «κλέψει» το εισιτήριο από την 4η ομάδα της βαθμολογίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βρίσκονται σε αυτή τη θέση ούτε οι «πράσινοι», ούτε οι «ερυθρόλευκοι».

Η Ελλάδα μπορεί να έχει πέντε εκπροσώπους στην Ευρώπη αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το UEFA Europa Conference League από… την 4η θέση της Superleague.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

H βαθμολογία:

ΑΕΚ-75
ΠΑΟΚ-74
Παναθηναϊκός-71
Ολυμπιακός-70

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr