Τα... πήρε όλα ο Παναθηναϊκός: Ναν και Λεσόρ στην 1η πεντάδα της Ευρωλίγκα!

Τα... πήρε όλα ο Παναθηναϊκός: Ναν και Λεσόρ στην 1η πεντάδα της Ευρωλίγκα!

Το απόλυτο come back του Παναθηναϊκού είχε και ατομικές διακρίσεις, με δυο παίκτες του στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα για την φετινή σεζόν.

Η Εuroleague ανακοίνωσε τις καλύτερες πεντάδες της χρονιάς, οι οποίες έχουν έντονο «πράσινο» χρώμα με τον Παναθηναϊκό να σαρώνει τα βραβεία επιστρέφοντας δυναμικά στην διοργάνωση.

Ο Κέντρικ Ναν και ο Ματίας Λεσόρ δεσπόζουν στην καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, την οποία συμπληρώνουν οι Φακούντο Καμπάτσο, Μάικ Τζέιμς και Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις.

Για τους δυο παίκτες του Εργκίν Αταμάν η παρουσία τους στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης ήταν δίκαιο και… έγινε πράξη.

Οι εμφανίσεις των Ναν και Λεσόρ καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην γη της επαγγελίας, βάζοντας ο καθένας με τον τρόπο του φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στην πρόκριση του «τριφυλλιού» στο Final-4 του Βερολίνου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News