Παυλόπουλος: «Δεν θα χωράνε σε λίγο τα αστέρια - Όποιος θέλει να ξέρει πώς γίνεται... έτσι γίνεται»

Παυλόπουλος: «Δεν θα χωράνε σε λίγο τα αστέρια - Όποιος θέλει να ξέρει πώς γίνεται... έτσι γίνεται»

Το σχόλιο του έκανε ο Άκης Παυλόπουλος για την τεράστια επιτυχία του Παναθηναϊκού, που έφτασε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας για 7η φορά στην ιστορία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε και το έκανε με εμφατικό τρόπο. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς «σμπαράλιασαν» την προηγούμενη Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν επιβλήθηκαν 95-80 στον μεγάλο τελικό του Final 4 του Βερολίνου και «γκρέμισαν» τη «Βασίλισσα».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «τριφύλλι» ήταν ο αρχηγός του, Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας ηγετική εμφάνιση στον τελικό, έχοντας απολογισμό 24 πόντους με στατιστική που… βγάζει μάτια. Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος είχε 4/4 τρίποντα, 2/2 δίποντα και 8/9 βολές σε 25 λεπτά που πάτησε στο παρκέ.

Το σχόλιο του Άκη Παυλόπουλο για την νίκη του Παναθηναϊκού:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News