Παναθηναϊκός: «Ανακατεύει την τράπουλα» ο Αταμάν - Νέα... εποχή

Νέα εποχή στον Επτάστερο με την προσθήκη του Λορέντζο Μπράουν να αλλάζει τα… δεδομένα για τον Τούρκο προπονητή, προσθέτοντας ακόμα ένα «υπερόπλο» στην φαρέτρα των γκαρντ.

Παναθηναϊκός: Ποιον «κόβει» ο Αταμάν από το ρόστερ

Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν, Λορέντζο Μπράουν και Τζέριαν Γκραντ: Η νέα υπερηχητική τετράδα στα γκαρντ του Παναθηναϊκού, η οποία δικαίως θεωρείται ως η κορυφαία backcourt σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όπως είναι λογικό, ο Εργκίν Αταμάν έχει πλέον στην διάθεση του μια πανίσχυρη περιφέρεια, με την οποία την οποία μπορεί να είναι… ήσυχος όταν ο αρχηγός του Επτάστερου βρίσκεται στον πάγκο. Μην ξεχνάμε ότι την περσινή σεζόν, δεν ήταν λίγες οι φορές που όταν ο Σλούκας ήταν εκτός παρκέ, το Τριφύλλι έχανε τον ρυθμό σε άμυνα και επίθεση με βεβιασμένα λάθη.

Η «πανοπλία» στα γκαρντ δίνει στον Τούρκο προπονητή την ευκαιρία να παίζει το σχήμα με τα τρία γκαρντ χωρίς άγχος, αφού αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του στο αγωνιστικό κομμάτι και τη νέα σεζόν θεωρείται δεδομένο ότι θα χρησιμοποιηθεί αρκετά.

Τρεις ελίτ αθλητές θα μπορούν να αγωνίζονται την ίδια στιγμή σε ένα πιο… κοντό σχήμα, με τον τέταρτο στον πάγκο να βρίσκεται σε επιφυλακή για οποιαδήποτε έξτρα βοήθεια κάνοντας τις αντίπαλες άμυνες να «τρομάζουν» μόνο στην ιδέα αυτού του ονειρικού… καρέ του Επτάστερου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr