Euroleague: Αναζητεί τον κορυφαίο point guard στο πρόσωπο του Μπράουν (vid)

Λορένζο Μπράουν: Αυτός ο παίκτης που τον... έψησε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Η Euroleague προσπαθεί να βρει τον κορυφαίο point guard τη δεδομένη χρονική στιγμή και ρωτάει τον κόσμο μέσω ενός βίντεο αν είναι ο Λορέντζο Μπράουν.

Η Euroleague προσπαθεί να βρει ποιος από τους παίκτες που αγωνίζονται στην κορυφαία Λίγκα της Ευρώπης είναι ο κορυφαίος point guard αυτή τη στιγμή και μέσα στις επιλογές δε θα μπορούσε να λείπει ο Λορέντζο Μπράουν.

Ο άσος του Παναθηναϊκού τελείωσε την περσινή χρονιά φορώντας τα κίτρινα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 13,2 πόντους, 6,1 ασίστ, 2,8 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, ενώ έφτασε μια ανάσα από το Final 4, όμως οι πράσινοι είχαν άλλη άποψη.

Μάλιστα η Euroleague ψάχνει να βρει τον κορυφαίο point guard τη δεδομένη χρονική στιγμή και δε θα μπορούσε να παραλείψει τον Ισπανό guard, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι ένας τεράστιος παίκτης.

Έτσι, στην προσπάθεια εύρεσής του χρησιμοποιεί ένα δεκάλεπτο βίντεο γεμάτο highlights του Μπράουν κι έπειτα ρωτάει το κοινό αν είναι εκείνος ο κορυφαίος point guard στην Ευρώπη!

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News