Στραντ Λάρσεν ο αντί-Ιωαννίδης στη Μπολόνια!

Η Μπολόνια φαίνεται πως πήρε απόφαση ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη κι έτσι αποσύρεται από τη διεκδίκησή του.

«Επιτέλους ξεκινάμε!» - Οι απαντήσεις Μαλακατέ - Δούκα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Η Μπολόνια ήταν μια από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν πολύ ζεστά για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι.

Άλλωστε ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν φέτος με τους πράσινους και ήταν λογικό να ελκύσει αρκετούς συλλόγους του εξωτερικού όπως οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ίπσουιτς, Μπολόνια.

Ο ιταλικός σύλλογος μάλιστα είχε θέσει ως βασική προτεραιότητα τον Ιωαννίδη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρος από την αρχή πως δεν πρόκεται να πουλήσει τον καλύτερό του ποδοσφαιριστή.



Παρά το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια από την Μπολόνια, πλέον φαίνεται ότι κάθε προσπάθεια εγκαταλείπεται, καθώς αρχικά δεν μπορεί και δε θέλει να φτάσει τα 25 εκατ. κι άνω που έδωσε η Ίπσουιτς, ενώ από εκεί και πέρα κατανόησε πως οι πράσινοι δεν πρόκειται να συναινέσουν.

Έτσι, λοιπόν, η περίπτωση του αρχηγού του Τριφυλλιού φαίνεται πως εγκαταλείπεται με τους Ιταλούς να στρέφονται σ’ αυτή του Στραντ Λάρσεν της Θέλτα.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μπολόνια δεν έχει διαγράψει τον διεθνή στράικερ από τη λίστα της, αλλά πια έχει σε πρώτο πλάνο τα επόμενα ονόματα στο κατάλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr