Ατλέτικο Μινέιρο: Παρουσίασε τον Μπερνάρ με έναν... ντελιβερά!
Η Ατλέτικο Μινέιρο αποφάσισε να παρουσιάσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπερνάρ Ντουάρτε χρησιμοποιώντας έναν απίθανο τρόπο.
Γενικότερα στο ποδόσφαιρο όσον αφορά τις παρουσιάσεις των παικτών έχουμε δει αρκετά έξυπνα πράγματα, όμως αυτό που έκανε η Ατλέτικο Μινέιρο αναφορικά με τον Μπερνάρ Ντουάρτε είναι κάτι το μοναδικό.
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού επέστρεψε στη χώρα του και στη μεγάλη του αγάπη έπειτα από 11 χρόνια, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του και ο βραζιλιάνικος σύλλογος αποφάσισε να τον παρουσιάσει στον κόσμο χρησιμοποιώντας έναν ντελιβέρα!
Ο Μπερνάρ θα φοράει στην Ατλέτικο Μινέιρο τη φανέλα με τον αριθμό 20, την οποία του την παρέδωσε ένας ντελιβέρας και κάπως έτσι ανακοινώθηκε ουσιαστικά η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Συγκεκριμένα η εταιρία που συνεργάζεται με την βραζιλιάνικη ομάδα ως χορηγός ήταν εκείνη που παρέδωσε τη φανέλα στον έμπειρο άσο προτού ξεκινήσει η παρουσίαση του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ