Αλαφούζος-Μαρινάκης: Θρίλερ με τις εκλογές - Μία ψήφος κρίνει τα πάντα

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην ιστορία των εκλογών της Super League, από το 2006 που δημιουργήθηκε ο συνεταιρισμός, βρίσκεται σε εξέλιξη, για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Ανέβασε φωτογραφία του Μαρινάκη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Και ο νοών νοείτω...»

Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης θα διεκδικήσουν την προεδρία της Super League σήμερα στις 17:00 με το ντέρμπι που αναμένεται να είναι τεράστιο, καθώς η κορυφή θα κριθεί στη μία ψήφο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης επισημοποίησε μόλις χθες (25/6) την δική του υποψηφιότητα για τις εκλογές, με τον Αχιλλέα Μπέο λίγο αργότερα να αποσύρει τη δική του.

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή (21/6) ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του συνεταιρισμού.

Οι προβλέψεις πάντως αυτή τη στιγμή δε δείχνουν ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η μάχη θα κριθεί σώμα με σώμα διότι όλα είναι πολύ οριακά και η αγωνία αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να κορυφωθεί.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στην ψηφοφορία συμμετέχουν οι 14 ΠΑΕ, ενώ υπάρχει και 15η η ΕΠΟ, που είθισται όμως να ψηφίζει «λευκό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr