«Ο ΝΒAer που ψάχτηκε ο Παναθηναϊκός - Γιατί "κόλλησε" η περίπτωσή του»

Παναθηναϊκός: «Στόχος ο Ντάνιελ Τάις για τη θέση του ψηλού» (vid)

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το ρεπορτάζ ψάχτηκε για τον Ντάνιελ Τάις, όμως η περίπτωσή του δε φαίνεται ότι προχωράει.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ενεργοποίηση της βόμβας του Λορένζο Μπράουν επιθυμεί να κάνει άλλη μία μεταγραφή προκειμένου να κλείσει οριστικά το ρόστερ του ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Η θέση που θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα, αλλά σίγουρα θα είναι στη frontline του, καθώς στόχος είναι να πλαισιωθεί με καλύτερο τρόπο και πιο ουσιαστικά ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος έβγαλε μια σεζόν ουσιαστικά μόνος του.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φέρει τον Ντάνιελ Τάις στην Ελλάδα, όμως η περίπτωση δε φαίνεται να προχωράει, διότι ο Γερμανός center δεν είναι ακόμη απόλυτα σίγουρος για το αν θέλει να μείνει στο NBA ή να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News