Προτάθηκε ο Νιανγκ στον Παναθηναϊκό - Τι ισχύει με την περίπτωσή του

Προτάθηκε ο Νιανγκ στον Παναθηναϊκό - Τι ισχύει με την περίπτωσή του

Ο Εμπαγιέ Νιάνγκ είναι ένας παίκτης, ο οποίος όπως φαίνεται έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό ως μια επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αναζήτηση παικτών προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του, για να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός μέσα στην επόμενη σεζόν που είναι απαιτητική.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους πράσινους έχει προταθεί ο Εμπαγιέ Νιάνγκ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως σαν σέντερ φορ αλλά από εκεί και πέρα μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις των εξτρέμ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Νιάνγκ αγωνίζεται στην Έμπολι από την οποία μένει ελεύθερος μέσα σε λίγες ημέρες και το συμβόλαιό του δεν έχει ανανεωθεί.

Πάντως αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι το Τριφύλλι σε πρώτη φάση δεν αναζητάει την απόκτηση κάποιου σέντερ φορ παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης προτάθηκε στην ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News