Παναθηναϊκός: Η απόφαση Αλόνσο που θύμισε... Χενκ Τεν Κάτε!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο φέρνει νέες τακτικές στην ομάδα, οι οποίες μας ταξιδέψουν μερικά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα σ’ εκείνες του Χενκ Τεν Κάτε.

Παναθηναϊκός: Αυτό χρειάζεται να έχει ο Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία με τους παίκτες να προσπαθούν να μπουν στην νοοτροπία και τη λογική σε όλα τα επίπεδα του νέου τους προπονητή.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του και παράλληλα ξέρει τον τρόπο με τον οποίο θα το πετύχει, καθώς θέλει η ομάδα του εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι να δουλέψει σωστά και το εξωαγωνιστικό.

Με απλά λόγια ο Ουρουγουανός τεχνικός προσπαθεί να φέρει όσο γίνεται πιο κοντά μεταξύ τους, τους παίκτες της ομάδας, καθώς πάνω απ’ όλα δίνει μεγάλη βάση στο κλίμα των αποδυτηρίων. Από εκεί, για εκείνον, ξεκινούν και τελειώνουν τα πάντα.

Έτσι, λοιπόν, όταν δεν υπάρχει προπόνηση και η μέρα είναι ελεύθερη αντί να δώσει κάποιο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προτιμάει τις ομαδικές δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα το rafting που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη.

Γενικότερα ο Αλόνσο μ’ αυτές τις τακτικές μας ξυπνάει μνήμες Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος έδινε τεράστια βάση στις σχέσεις μεταξύ των παικτών και ακολουθούσε ανάλογες λύσεις, προκειμένου να πετύχει το στόχο του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr