Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση στην Ισπανία για τον Ντάνιελ Τάις

Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση στην Ισπανία για τον Ντάνιελ Τάις

Ο Ντάνιελ Τάις είναι ένας παίκτης που βρίσκεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη λίστα του Παναθηναϊκού με δημοσίευμα από την Ισπανία να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να συμπληρώσει το τελευταίο κομμάτι, ώστε να δημιουργηθεί ένα μοναδικό παζλ και για τη νέα χρονιά που στόχο φυσικά θα έχει να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μέσα στους παίκτες που ακούγονται, ώστε να ενισχύσουν τη frontline των πράσινων είναι φυσικά και ο Ντάνιελ Τάις, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν είναι δεδομένο αν θα συνεχίσει στο NBA ή αν επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πάντως το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό προς τον παίκτη επιβεβαιώνει και ο δημοσιογράφος, Χαβιέρ Μαέστρο από την Ισπανία, γράφοντας τα εξής:

«Ο Γερμανός σέντερ, Ντάνιελ Τάις, μετά από εννέα σεζόν στο ΝΒΑ, σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη. Έχει γίνει πρόταση από τις μεγάλες ομάδες και όλα δείχνουν ότι θα μπορούσε να καταλήξει στον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News