Τζόσουα Κινγκ: Ποιος είναι ο Νορβηγός εξτρέμ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τζόσουα Κινγκ, ο οποίος αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης και μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις.

Τζόσουα Κινγκ: Ποιος είναι ο Νορβηγός εξτρέμ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και προσπαθεί να αποκτήσει τους καταλληλότερους παίκτες, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να φτάσει στους στόχους του, κάνοντάς τον αγωνιστικά καλύτερο.

Όπως σας αναφέραμε, ο Τζόσουα Κινγκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τους πράσινους, προκειμένου εκείνοι να ενισχύσουν τα φτερά της επίθεσης στα οποία άλλωστε ψάχνουν ποδοσφαιριστή και άμεσα.

Ο Κινγκ αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά, καθώς του αρέσει να παίζει με «ανάποδο» πόδι και να συγκλίνει εσωτερικά, ενώ πολλές φορές έχει χρησιμοποιηθεί και στην κορυφή της επίθεσης παίζοντας ως σέντερ φορ.

Από εκεί και πέρα την περίοδο 2015-2021 αγωνίστηκε στην Αγγλία με την Μπόρνμουθ, έχοντας συνολικά 53 γκολ και 18 ασίστ σε 184 επίσημα ματς, ενώ στην Τουρκία μέτρησε 12 γκολ και 7 ασίστ σε συνολικά 54 ματς.

Επιπλέον στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα των Μπλάκμπερν (72 ματς, 8 γκολ, 10 ασίστ), Γουότφορντ (33 ματς. 5 γκολ, 3 ασίστ), αλλά και της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στην Εθνικής Νορβηγίας μετράει συνολικά 62 παιχνίδια και έχει πετύχει 20 γκολ.

Γενικότερα όμως μιλάμε για έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή που στα 32 του χρόνια έχει παραστάσεις από την Premier League, την Bundesliga, τη La Liga, για να αγωνίζεται πλέον στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Φενέρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr