Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωσε τη "βόμβα" για Βεζένκοφ ο μάνατζερ!

Παναθηναϊκός: Ανατροπή στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ!

Ο μάνατζερ του Σάσα Βεζένκοφ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις που έκανε.

Ο Παναθηναϊκός έχει συνδεθεί εδώ και λίγο καιρό με τον Σάσα Βεζένκοφ, ωστόσο οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αρνήθηκαν ότι έχουν ανάμειξη με τη συγκεκριμένη υπόθεση με μια σύντομη και γεμάτη νόημα φράση.

Ωστόσο ο μάνατζερ του πρώην άσου του Ολυμπιακού ανατρέπει τα γεγονότα, καθώς με δηλώσεις του επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ που θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Βούλγαρο forward.

Πιο αναλυτικά ανέφερε:

«Ο Παναθηναϊκός κατά διαστήματα έχει επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικά και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον αθλητή. Τους έχω πει όμως ότι και εγώ και ο Βεζένκοβ θέλουμε να δούμε πρώτα αν θα συνεχίσει στο NBA. Eφόσον δεν συνεχίσει εκεί, θα συζητήσουμε πρώτα με την τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό, δίνοντας του προτεραιότητα, και σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις τότε πιθανώς θα συζητήσουμε σοβαρά και με άλλες ομάδες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News