Απολείστηκαν οι Σέρβοι, ποτέ θα τεθούν στη διάθεση του Παναθηναϊκού

Η Σερβία δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του EURO 2024, αφού κατέλαβε την 4η θέση του ομίλου αποχαιρετώντας νωρίς την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Παναθηναϊκός: Χαμόγελα και... μπελάδες με Μλαντένοβιτς λόγω Σερβίας

Οι Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό με την Εθνική Σερβίας στο EURO 2024, με τον αριστερό μπακ να είναι αυτός που αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια στη διοργάνωση.

Οι δύο Σέρβοι διεθνείς θα πάρουν λίγες μέρες άδεια και θα τεθούν στη διάθεση του Αλόνσο μετά τις 7 Ιουλίου, όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον πρώτο επίσημο αγώνα.

Μην ξεχνάμε, πως το Τριφύλλι μπαίνει στην μάχη των προκριματικών από τις 25 Ιουλίου όπου και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μάριμπορ και Μπότεφ Πλόβντιβ για τον 2ο γύρο του UEFA Europa League και άπαντες πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για συνεισφέρουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr