Μποντιρόγκα: «Ο Γιαννακόπουλος και η οικογένεια του έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ»

«Βολές» Μποντιρόγκα για άνιση αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού: «Τα στάνταρ δεν ήταν ίδια για όλους»!

Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Παούλιους Μοτιεγιούνας μίλησαν για το μέλλον της Ευρωλίγκας με τον πρόεδρο της διοργάνωσης να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λέγοντας πως αυτός και η οικογένεια του έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για δεκαετίες.

Mε την φετινή αγωνιστική περίοδο να φτάνει στο τέλος η ηγεσία της Euroleague πραγματοποίησε την καθιερωμένη συνάντηση εν μέσω του Final-4 του Βερολίνου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EuroLeague Παούλιους Μοτεγιούνας μίλησε το μακροπρόθεσμο όραμά του για την λίγκα, την κατάσταση που υπάρχει με τους London Lions και τη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Είχαμε μία συνάντηση, είναι ένας ωραίος άνθρωπος αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ο καλύτερος έλεγχος των συναισθημάτων είναι απαραίτητος» ανέφερε σχετικά Μοτιεγιούνας, με τον Μποντιρόγκα να σημειώνει πως:

«Δημήτρης (σ.σ Γιαννακόπουλος) και η οικογένειά του έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ εδώ και δεκαετίες. Το σεβόμαστε αυτό ωστόσο πρέπει να προστατέψουμε και τη διοργάνωση.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News