Λορένζο Μπράουν: Αυτός ο παίκτης που τον... έψησε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Ο Λορένζο Μπράουν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού κι ο ίδιος αποκάλυψε τον κομβικό ρόλο που έπαιξε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στη μεταγραφή του.

Λορένζο Μπράουν: Αυτός ο παίκτης που τον... έψησε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πριν από μερικές μέρες συμφώνησε με τον Λορένζο Μπράουν κι ενεργοποίησε αρκετά νωρίς την πρώτη βόμβα του καλοκαιριού δείχνοντας τις διαθέσεις του.

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός guard ερχόμενος στην Αθήνα αποκάλυψε μέσω δηλώσεών του, τον παίκτη-κλειδί που τον ώθησε στο να πάρει την απόφαση και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήρθα για να είμαι εγώ ο καλύτερος παίκτης της ομάδας αλλά για να κάνω τους συμπαίκτες μου ακόμη καλύτερους. Ο Αταμάν ήταν ο άνθρωπος που με διάλεξε, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και αυτό το ξέρουμε. Το έδειξε και πέρυσι, το έδειξε και φέτος.

Μίλησα πολύ λίγο με τον Χουάντσο, μου είπε τα καλύτερα λόγια, με βοήθησε και αυτός στην απόφαση που πήρα να έρθω εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ για τα χρώματα του Παναθηναϊκού και τον Εργκίν Αταμάν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr