Παναθηναϊκός: «Δυνατά» για Χατζηδιάκο - Η αντίδραση του παίκτη

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δυνατά για Χατζηδιάκο!

Η περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου είναι από εκείνες που απασχολούν πολύ έντονα τον Παναθηναϊκό.

Π Παναθηναϊκός αναμένει την τελική απάντηση του Δημήτρη Γιαννούλη, είναι σε επαφές με στόχους για τις θέσεις των δυο εξτρέμ, ενώ κινείται δυναμικά και για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του.

Οι πράσινοι, θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων παραμένει σε πρώτο πλάνο το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου, ο οποίος αγωνίζεται απ’ το περασμένο καλοκαίρι στην ιταλική Κάλιαρι.

Οι «πράσινοι» κινούνται «αθόρυβα» για την περίπτωση του 27χρονου διεθνούς Έλληνα στόπερ, ο οποίος «ψάχνεται» να αποχωρήσει απ’ τον σύλλογο της Σαρδηνίας, διότι δεν θα έχει το χώρο και το χρόνο που θέλει. Οι δε πληροφορίες απ’ την Ιταλία αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα υπήρξε νέος κύκλος επαφών τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με την Κάλιαρι, για το ενδεχόμενο μονοετούς δανεισμού του, με οψιόν αγοράς.

Ο Έλληνας αμυντικός δείχνει «ψημένος» στο πρότζεκτ που του έχει παρουσιαστεί κι έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει η μεταγραφή, εφόσον βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα στον επόμενο κύκλο των συζητήσεων που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News