Παναθηναϊκός: Η μεταγραφική λίστα των ψηλών ενόψει καλοκαιριού

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφική λίστα των ψηλών ενόψει καλοκαιριού

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός ψηλού και ήδη υπάρχουν ορισμένα ονόματα που παίζουν δυνατά στο τραπέζι.

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Ματίας Λεσόρ δεν έχει κάποιον center, ο οποίος να μπορεί να του δώσει περισσότερες από κάποιες ποιοτικές ανάσες, καθώς ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι για συγκεκριμένα λεπτά.

Δεδομένα, λοιπόν, οι πράσινοι το καλοκαίρι θ’ αναζητήσουν μια μεταγραφή ψηλού και σύμφωνα με τον Τόλη Κοτζιά και την εκπομπή «Πάρε-Βάλε», υπάρχει ήδη μια συγκεκριμένη λίστα με στόχους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Ο Παναθηναϊκός, επειδή με ρωτάτε τι μπορεί να πάρει το καλοκαίρι, είναι ο Ταβάρες που τον θέλει, είναι ο Πουαριέ επίσης που λήγει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ. Είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Μην φαντάζεται ο κόσμος ότι υπάρχουν 10 Ταβάρες. Ούτε στο ΝΒΑ υπάρχουν.

Είναι ο Μότλεϊ που μένει ελεύθερος από την Φενέρ, ένας παίκτης πολύ καλός, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Παπαγιάννης έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τη Φενέρ, αλλά έχει τον όρο να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Νίμπο της Μακάμπι είναι ένα παιδί αθλητικό και αυτός θα “παίξει” για κάποιες ομάδες. Ο Ιμπάκα μένει ελεύθερος, βέβαια είναι το ’89 γεννηθείς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News