Οριστική απόφαση για Μπόλντγουιν στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό Aktor

Οριστική απόφαση για Μπόλντγουιν στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό Aktor

Δεν θα αγωνιστεί στο τρίτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Ουέιντ Μπόλντγουιν , ενώ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος και για τον δεύτερο αγώνα επί σερβικού εδάφους στη σειρά των πλέι οφ για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Χωρίς τον Ουέιντ Μπόλντγουιν αναμένεται να παραταχθεί η Μακάμπι στο Game 3 κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τρίτης (30/4, 20:00).

Όπως αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Άρελ Γκίνσμπερ ο Αμερικανός γκαρντ θα μείνει εκτός από το τρίτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ενώ η παρουσία του στο Game 4 χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Μακάμπι πριν λίγες ώρες η συμμετοχή του Αμερικανού παίκτη του Οντέτ Κάτας ήταν αμφίβολη, καθώς ο Μπόλντγουιν ήταν στην Κροατία όπου είχε μετέβει για περαιτέρω εξετάσεις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News